Nové smartphony od Motoroly unikají na snímcích!

0

Již v prosinci minulého roku kolovaly internetem fámy, že nová vlajková loď Motoroly bude něco jiného než na co jsme zvyklí.gsmarena_001

Tehdy se také tvrdilo, že Motorola Moto X 2016 má mít kovové tělo a zvláštní výstupek pro fotoaparát. Tyto spekulace byly potvrzrny včerejšími snímky, které unikly na web HellmotoHK. Na snímcích se nachází jak Moto X, tak jeho ekvivalent s označením Droid, který bude prodávat americký operátor Verizon.

Telefon, který je na levé straně je pod kódovým označením Vertex, zatímco ten na pravé straně je pod kódovým označením Vector Thin. Začněme s ním, protože se chystá přijít s opravdovými stěžejními specifikacemi.

Jak už jeho název napovídá, bude telefon šíleně tenký, hovoří se o 5,2 mm. Velikost displeje zde byla zvolena 5,5 palců a rozlišení QHD AMOLED, nesmí chybět ani Snapdragon 820, 3 nebo 4 GB RAM, 32 GB úložného prostoru, 13 MP zadní fotoaparát s laserovým automatickým ostřením a OIS, a 2600 mAh baterie.

Druhý smartphone na obrázku má 5,5 palcový 1080p AMOLED dotykový displej, Qualcomm Snapdragon 625 SoC (zřejmě přetaktovaný okta-core Cortex-A53 CPU, které jsou navýšené z 2 GHz na 2,4 GHz), 2 GB RAM a 16 GB úložného prostoru nebo 3 GB / 32 GB, hlavní fotoaparát 16 MP s laserem a fázovou detekcí a automatickým zaostřováním, a velkou 3500 mAh baterii. Asi si říkate, že tento model bude oproti svému štíhlému protějšku tlustý, jste na omylu. Telefon i přes objemnou baterii ma pouhých 7 mm, což je stále méně než většina konkurence.

Zatím není jasné, kdy se modely objeví na trhu, ovšem hovoří se o tom, že by je Lenovo mohlo představit 9. června, tedy přesně za měsíc.

Zdroj

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here