Androidmarket.cz

Vylepšený Asus Padfone Infinity nabídne procesor Snapdragon 800

Hybridní zařízení Asus Padfone by se mělo v nejbližší době dočkat své další generace. Nový Padfone Infinity s kódovým označením A86 se nedávno objevil v benchmarku, které zanedlouho následovalo několik fotografií se současným Padfonem Infinity A80.

 

Nejzajímavějším prvkem výbavy by měl být čtyřjádrový procesor Qualcomm Snapdragon 800 (MSM8974) taktovaný na 2,3 GHz a doplněný o grafický čip Adreno 330. Pětipalcový smartphone bude možné opět proměnit v tablet pouhým vložením do speciálního doku, který by mohl být i tentokrát tvořen 10,1″ displejem s rozlišením 1920 x 1080 obrazových bodů.

K další známé uniklé výbavě patří operační systém Android 4.2.2 Jelly Bean, ale není vyloučeno, že se zařízení na pultech obchodů objeví už s novějším Androidem 4.3. K představení nového Asusu Padfone Infinity by mohlo dojít už na veletrhu IFA 2013, který se na začátku září koná v Berlíně.

Nepůjde však o jedinou novinkou, která bude příští týden v Německu představena. Už dříve na internet unikly informace o dvou menších tabletech FonePad HD 7 a MeMo Pad HD 8.

zdroj: Talk Android, Pocket Droid