Androidmarket.cz

Telefon v těle tabletu – Nový Asus Padfone Infinity

Asus by měl brzy představit novou generaci Padfone Infinity, který jako jediný z předních výrobců nabízí telefon v těle tabletu. Hlavní výhodou bude synchronizace dat mezi oběma zařízeními a zároveň jejich mobilita.  V případě potřeby budete mít možnost nabít svůj telefon pomocí doku uvnitř tabletu. Jedná se o velmi zajímavé řešení, které si nejspíše najde menší okruh zájemců.

Mobilní telefon by mohl mít 5 palcový IPS displej s Full HD rozlišením. Plynulý chod systému a hardwarově náročných aplikací by měl zajistit procesor Snapdragon 800, který bude doplňovat 2GB RAM. Kvalitní snímky by mohl zajistit fotoaparát s rozlišením 13MPx. Baterie by měla mít kapacitu 2400mAh. Obě zařízení budou disponovat předinstalovaným operačním systémem Android 4.2.

Tablet by měl mít rovněž Full HD displej s úhlopříčkou 10,1 palců. Baterie o kapacitě 5000mAh by mohla zajistit dostatečnou výdrž celého zařízení. Neboť nemáme podrobnější informace o technických specifikacích, budeme vás informovat během 17. září, kdy bude novinka představena.

httpv://www.youtube.com/watch?v=pDd6gINBv3s

Na videu můžete vidět, že se jedná o 2 samostatná zařízení, přičemž tablet bez telefonu v doku nemůže fungovat

Zdroj: phonearena