Androidmarket.cz

Udělej ze své televize dotykový displej Android s Touchjet Wave

Firma s názvem Touchjet právě prodává zajímavý produkt, který tvrdí, že se může televize proměnit na Android obrazovku s dotykovým displejem. Touchjet Wave je dostupný na předobjednávku, momentálně za cenu $299.99 (7 640 Kč)

Produkt funguje na velkoplošných televizorech až 65 palců s rozlišením až 4K. Televizi potom můžete ovládat dotykově, díky optického dotykového senzoru. Nebo pokud nechcete mít znečištěnou obrazovku svými otisky, můžete ji také ovládat pomocí svého smartphonu.

www.youtube.com/watch?v=nZv9Em9TyGk

 

Společnost nabízí toto zařízení jako způsob, které ulehčí práci různým podnikům, které mají velké dotykové interaktivní zařízení za mnohem méně, než řešení, která jsou v současné době k dispozici, jako je například Microsoft Surface Hub.

Ne tak dobrou zprávou je, že hardware uvnitř Touchjet Wave není zrovna high-end. Přístroj podporuje pouze čtyři dotykové body a  má jen 2 GB RAM a pouze 16GB úložného prostoru. Zatím není žádný způsob, jak rozšířit toto úložiště. A nakonec Touchjet Wave je založen na velmi starém Androidu 4.4 KitKat.

Touchjet Wave se má začít prodávat na Best Buy někdy příští týden.

Zdroj