Androidmarket.cz

Top 5 nejpopulárnějších aplikací|41. týden

SWIFTKEY NEURAL ALPHA

Určitě jste aspoň jednou slyšeli o klávesnici SwiftKey. Následující aplikace je jejím chytřejším pokračováním. Záměrně jsem napsal chytřejším, protože SwiftKey Neural využívá umělou inteligenci k tomu, aby Vám přinášela správnější návrhy slov.


App Name
Developer
Free   

Meter

Meter by z názvu mohl znít jako aplikace, která se používá primárně pro měření. To je sice pravda, ale pouze poloviční. Pokud nechcete, tak nemusíte vůbec nic měřit a stejně Vám poslouží. Jedná se totiž o experimentální živou tapetu z dílny Google, která Vám na obrazovce ukazuje různá data (baterii, signál a počet notifikací).


App Name
Developer
Free   

Cybrary – Free Training

Cybrary je výuková aplikace, která si vzala za cíl naučit Vás jak hackovat, crackovat a mnoho dalšího. Stojí za ní největší kyberbezpečnostní komunita a vy si tak můžete být jisti, že Vás naučí profesionálové.


App Name
Developer
Free   

Newton: Interstellar WatchFace

A nyní tu máme něco pro fanoušky filmu Interstellar a zároveň majitele chytrých hodinek. Pokud Vás film bavil  litovali jste toho, že není žádný hezký watchface, který by Vám jej připomínal, tak nezoufejte, protože už je.


App Name
Developer
Free   

Adobe Illustrator Draw

Nedávno jsme Vám psali o oficiálním Photoshopu i pro Androidy a dneska tady máme další aplikace od Adobe, kterou je Illustrator Draw. V tom můžete kreslit animované obrázky, jenž následně zveřejníte nebo pošlete do Photoshopu, kde jej využijete.

 


App Name
Developer
Free