Androidmarket.cz

Top 10 nejpopulárnějších aplikací|21. týden

Twitch

S aplikací Twitch pro Android se můžete jednoduše dívat na své oblíbené hry v podání tzv. streamera (člověk, který hraje hry a vysílá to živě na internet). Nezáleží na tom, jestli máte rádi League of Legend, DOTU 2 a nebo třeba Clash of Clans.

 


App Name
Developer
Free   

Installer Hijacking Defender

Aplikace Installer Hijacking Defender je antivirus, který chrání Váš mobilní telefon či tablet před spywarem, malwarem atd. Stačí po instalaci jiné aplikace kliknout na tlačítko SCAN a do dvou vteřin máte výsledky.

 


App Name
Developer
Free   

MixRadio

S appkou MixRadio budete objevovat nové songy a playlisty každý den. Stačí zadat pár Vašich oblíbených umělců a MixRadio Vám sestaví playlist přímo na míru. Aplikace je zcela zdarma a nenachází se v ní ani žádné mikrotransakce.

 


App Name
Developer
Free   

DM Browser for Android

Pokud hledáte aplikaci, která Vám zpřehlední stahování, tak už nemusíte. Aplikace DM Browser for Android je přehledný a jednoduchý správce stahování. Podle samotných vývojářů se stahování zrychlí až trojnásobně.

 


App Name
Developer
Free   

Layout from Instagram

Aplikace Layout od Instagramu je další z řady editorů Vašich fotografií. Ze svých fotografií můžete vytvořit koláž nebo jim přidat efekt. Pokud se o aplikaci chcete dozvědět víc, můžete si přečíst náš samostatný článek.

 


App Name
Developer
Free   

A5 Browser- Fast,Clean,Small

A5 Browser je velmi malý a nenáročný prohlížeč pro Android. Zaměřuje se hlavně na rychlost a jednoduchost, místo toho, aby se zaměřoval na funkce, které využijete jednou za celou dobu používání.

 


App Name
Developer
Free   

The Official Roland-Garros

Jeden z nejznámějších tenisových turnajů na světě má vlastní mobilní aplikaci. Turnaj začíná 19. května kvalifikacemi a 24. května prvním kolem. V appce máte přesné výsledky zápasů, fotografie atd.

 


App Name
Developer
Free   

Hexy Launcher

Launcher od vývojářů SwiftKey si upravuje domácí obrazovku velmi svérázně a jedinečně. Všechny aplikace se nacházejí na domácí obrazovce podobně jako u iOS, ale jsou rozděleny v šestiúhelníkové mřížce a samotné rozdělení může někomu připomínat včelí plástev. Na první pohled zní takovéto rozdělení aplikací poněkud nepřehledně, ale po zorientování se v rozdělení najdete své aplikace velmi rychle.

 


App Name
Developer
Free   

Iris: Walk While Using Any App

Další aplikaci, kterou si dneska ukážeme je spíše pro závisláky, kteří musím být online pořád a nemají tak problém například chatovat a přitom jít po ulici. Aplikace Iris nahradí vaše pozadí tím, co právě snímá vaše zadní kamera a vy tak můžete používat ostatní aplikace a jít přitom po ulici bez nebezpečí naražení např. do značky.

 


App Name
Developer
Free   

ZEN Launcher

Jako poslední aplikaci si dnes představíme druhý launcher. ZEN Launcher je jeden z nejjednodušších launcherů vůbec a nabízí krásný a jednoduchý material design, rychlé a přehledné řazení aplikací a nízkou paměťovou náročnost.

 


App Name
Developer
Free