Androidmarket.cz

Tip na Hru: Odd Bot Out

Hříček s fyzikou je na poli Android aplikací více než mnoho a dnešní novinka Odd Bot Out z dílny Martina Magniho vlastně ani nepřináší skoro nic nového. Zatímco se však hra představí během prvních pár minut jako jednoduchá manipulace s pár objekty, s postupným zvyšováním levelů vskutku oceníte překvapivě bohatou fyziku strojů, která velmi rychle ztíží hráči další postup. Pokud není aplikace Odd Bot Out zcela unikátní, pak je alespoň dozajista výjimečná.

Tvůrci se zde snažili i vymyslet nějaký příběh. Jste zkrátka robot s defektem, který neprošel zkouškou hmotnosti. Je tedy na Vás se zvednou z hromady zmetků v suterénu továrny a projít ven přes 100 rozlišných levelů, přecpaných různými překážkami založenými na fyzice. Ty nejjednodušší vyžadují pouhé přeskládání pár bloků, avšak dalším postupem se dostanete i k pákám, kladkám, spínačům, občas k nějaké raketě a s touhou dosáhnutí cíle si dokonce postavíte i několik bizarních vozítek.

Investovat do této hříčky 49 Kč v obchodě Google Play určitě stojí za to. Pokud nechcete platit, a přesto byste si rádi hru vyzkoušeli, k dispozici je i bezplatné demo obsahující prvních deset levelů zdarma s dokoupitelným obsahem pro zbytek. Malé varování: na Nexus 6 hra prý občas padá, s ostatními Lollipop zařízeními by však neměl být problém. (Hra šlape i na starším HTC Desire X.)


App Name
Developer
Free   


App Name
Developer
Free   

zdroj: http://www.androidpolice.com