Androidmarket.cz

Tip na aplikaci: Offtime Vám ušetří čas strávený na chytrém zařízení

Je dost možné, že Offtime si pamatujete z dřívější doby a možná ji i používáte. Před nějakým časem byla vypuštěna v beta verzi, aby zákazníci pomohli vývojářům vyladit nějaké ty mouchy. Po několika měsících práce je německá aplikace Offtime zpět,  aby tentokrát již v plné verzi pro Android pomocí vytříbené analýzy a mechanismů pomáhala svým uživatelům k omezování neustálého hledění do obrazovky.

Verze 1.00 už se jeví jako dokonale uhlazený produkt. Uživatelské rozhraní je atraktivnější a přístupnější. Všechny informace, které byste rádi letmo projeli pohledem jako aktivita zařízení, aktuální čas, přístupné aplikace a jiné, jsou nyní seřazeny v Google kartách. Samotné kategorie aplikace typu My Day, My Insights, Take Offtime a Protocol pak najdete ve vysunovacím menu.

My Day se zaměřuje na Vaše denní statistiky. My Insights zobrazuje naproti tomu celkové Offtime skóre, které můžete zlepšovat omezováním času stráveného na telefonu, dále celkové využívání zařízení, komunikační standard (SMSky a hovory s jednotlivými kontakty) a konkrétní zdůraznění týkající se průměrné aktivity za časové období, tedy komu nejvíce voláte, kolik napíšete průměrné zpráv za den, jakou aplikaci nejvíce využíváte, … Insights se dokonce zobrazují i v menu upozornění, takže můžete lehce sledovat, jak rostou čísla z odemykání telefonu, hovorů, zpráv a jiných přímo kdykoli během dne. Take Offtime umožní přepnout zařízení do spánku a rušit Vás pouze tím, čím mu dovolíte. Protocol se pak zaměřuje na osobní události jako třeba komu jste volali a jak dlouho to trvalo.

V aplikaci Offtime je spousta potenicálu, jak využít čas naplno a nebýt rušen/a rozptylujícím telefonem během aktivit, u kterých to vadí. Pokud Vás zaujala, můžete si ji nainstalovat z internetového obchodu Google Play.


App Name
Developer
Free