Androidmarket.cz

Thermindor 1789 The Begining výjde už příští měsíc

Vývojáři z HyperDevBox z Japonska a vývojáři z Indiegogo se spojili, aby společně dodělali novou hru, která se jmenuje Thermindor 1789 The Begining. Je to taktická JRPG s westernovým stylem. Hra začíná na začátku Francozské revoluce v roce 1789. Hra bude dostupná na mobilní zařízení, Windows, Mac, AndroidTV a Linux.

Zde je několik věcí o hře, co vypadají velmi zajímavě: historické prvky, zajímavé charaktery, krásná grafika, dobře propracované boje apod. Hráči se na tuto hru velmi těší a nemůžou se dočkat jak výjde.

Co můžeme od hry očekávat? Můžete hru hrát na jakémkoliv zařízení a pozice se Vám uloží tzn., že hru můžete hrát na PC a Vaše pozice se Vám uloží také na mobilu, takže můžete hrát na čemkoliv a kdykoliv. Také vymysleli nějaký nový druh pohybu, což zní velmi zajímavě. Pohyb hráče by měl být asi takový, že si budete muset naplánovat své kroky dopředu a né chodit jak se Vám zlíbí.

www.youtube.com/watch?v=CV8-dFJw51o

Vývojáři by měli hru vydat někdy příští měsíc. Grafika té hry je vážně zvláštně hezká, protože na ní pracují ti nejlepší grafici z Indiegogo. Bude to snad první hra s tímto motivem a druhem pohybu, tak snad bude mít úspěch. Nezbývá nám nic jiného, než se jenom netrpělivě těšit na vydání hry.

 

Zdroj