Androidmarket.cz

Skrze aplikaci Adidas si nyní můžete potisknout tenisky vlastní fotkou

Napadlo Vás někdy, že byste mohli nosit boty potisklé vlastní fotografií z chytrého telefonu? Nejspíš ne. Vývojáři firmy Adidas však přemýšlí i za nás, a tak přišli na trh právě s aplikací, která umožňuje potisknout tenisky fotografií pořízenou na Android nebo iOS zařízení na celkem slušnou cenu $110 (2500 Kč).

Být unikátní nás často nevýjde úplně levně, ale Adidas navrhl svoji aplikaci  MiZX FLUX tak, aby byla pro své uživatele co nejpohodlnější. Stačí pořídit fotku nebo ji vybrat z úložiště a podělit se se svým designem i s ostatními na sociálních sítích. Pokud jste se svojí fotkou opravdu spokojeni, můžete si nechat následně ušít na míru boty právě s tímto motivem.

Adidas si dává pozor na autorská práva, a tak Vám nevytiskne nic zahrnující ochrannou známku. S Vašimi osobními záznamy ze života bude ale tvoření designu s MiZX FLUX zábavnou hrou. Tato služba je momentálně dostupná pro obyvatele Spojených států a očekává se brzké zpřístupnění i pro nejvděčnější (nejvíce platící) zákazníky ze zemí jako Rakousko, Belgie, Dánsko, Finsko, Francie, Německo, Irsko, Itálie, Holandsko, Španělsko, Švédsko  a Velká Británie.

 

Využili byste takovou službu i u nás?


App Name
Developer
Free   

zdroj: http://www.phonearena.com