Androidmarket.cz

Nigthly build CyanogenMODu 7 pro Galaxy S II se blíží

Již delší dobu chystaný CyanogenMOD 7 pro Samsung Galaxy S II se pravděpodobně konečně dočká svého prvního nigtly buildu. Alespoň to tedy na svém Google+ oznámil jeden z jeho vývojářů Atin M. Kromě toho, že se nigtly buildu dočkáme již opravdu brzy, také připomněl, že daná verze může obsahovat již známé, ale zatím neopravené chyby a z toho důvodu si nepřeje, aby byly reportovány do oficiálního bug trackeru.

Ok, Samsung Galaxy S2 should be getting CyanogenMod7 nightlies soon (as soon as builtbot is ready to do builds, they’re all broken at the moment).

Remember, bug reports on CM7 nightlies are a leading cause of male erectile dysfunction and of weight gain for everyone else . . . (and we know most of the bugs we have to fix anyway). So we don’t want any bug reports for SGS2 nightlies to show up in the tracker.

 

Ok, Samsung Galaxy S2 by měl dostat noční sestavení CyanogenMODu7 poměrně brzy (v podstatě hned až bude builtbod připraven, momentálně je totiž nefunkční).

Pamatujte, že reportování bugů nočních sestavení CM7 nemá v podstatě smysl a akorát nás štve (navíc o většině bugů již stejně víme a budeme je muset opravit tak i tak). Z toho důvodu si nepřejeme, aby se nová oznámení o bugách objevovala v oficiálním bug trackeru pro SGS2.

Zdroj: androidpolice