Androidmarket.cz

Někteří majitelé LG G5 mohou otestovat nový Android 7.0 Nougat

LG nedávno otevřela pro vlastníky vlajkového modelu G5 přihlásit se do beta testování nejnovějšího Androidu 7.0 Nougat. Do programu se ovšem může přihlásit pouze 2 000 lidí, od kterých si LG slibuje poskytnutí cenné zpětné vazby.

Od úterý se může u LG 2 000 šťastlivců zaregistrovat pro beta testování Androidu 7.0 Nougat na LG G5. Bohužel, toto privilegium se vztahuje pouze na zákazníky LG U+, jihokorejské mobilní sítě provozované společností LG.

Přestože beta testování nebude v našich končinách dostupné, můžeme mít radost, že na našich LG G5 přistane již velmi intenzivně otestovaný a následně odladěný Android 7.0. Navíc podle LG by díky tomuto programu měl být update připravený ještě o něco rychleji, než se dříve plánovalo.

LG se tedy připojuje k Sony, které nedávno podobný program spustilo pro Sony Xperii X Performance. Tento program se sice do Evropy již podívá, ale pouze do některých států. Na seznamu je: Švédsko, Norsko, Portugalsko, Finsko, Dánsko, Litva, Lotyšsko, Estonsko, Island, Itálie, Nizozemsko a Španělsko.

zdroj