Androidmarket.cz

Nejlepší karaoke aplikace pro Android a iOS

Od jiných organismů žijících na Zemi se lidé liší v mnoha věcech a zpívání je jednou z nich. Ačkoliv naše domácí zpívání zní někdy daleko hůř než vytí divé zvěře, na dobré náladě a radosti nám to nikterak neubírá. Nikoho tedy nepřekvapí, že karaoke hardware a software se stále těší velké oblibě. 

Přestože je však ,,karaoke průmysl“ rozšířen všude možně, na trh s mobilními telefony zas tak zásadně nepronikl. Skutečně během hledání aktuálně nejlepších možností pro uživatele mobilních karaoke aplikací jsme se zapotili, protože těch dobrých je jako šafránu. Takže nezdržujme a pojďme se kouknout na čtyři špičkové:

1) Sing! Karaoke (od Smule)

Právě tato aplikace by se dala označit za absolutně nejuhlazenější svého druhu. Standardem je 1200 písniček v databance a možnost si své výkony nahrát. Dále je uživatelůn k dispozici zpívání duetů nejen s kamarády, ale také s náhodnými zpěváky po celém světě. Základ je zdarma, za všelijaké vychytávky si však budete muset připlatit.


App Name
Developer
Free   

2) Yokee

Hlavním pilířem, na kterém stojí appka Yokee, je definitivně propojení s kanálem Youtube. Díky tomu máte přístup k obrovskému množství na míru sedících písniček právě z této stránky a to zcela zdarma. Občas narazíte na komplikaci v podobě VIP písní, ke kterým nemá přístup každý (stejně jako u Sing!), ale máte možnost se k nim dostat bez placení skrze postupné nasbírání Yokee mincí.


App Name
Developer
Free   

3) Red Karaoke

Tahákem červeného karaoke je taktéž mimo mnoho jiných zdrojů hlavně Youtube, takže i při jeho použití budete mít určitě z čeho vybírat. Možná by neuškodilo obléct aplikaci do trochu čerstvějšího kabátku, což jí však na funkčnosti a zábavnosti neubírá.


App Name
Developer
Free   

4) StarMaker

StarMaker dělá určitě zajímavým nezvyklý způsob zobrazování textů písní a možnost nahrávat svá vystoupení předním fotoaparátem smartphonu, takže můžete svá dozajista úžasná vystoupení prožívat znovu a znovu. Zboží dokoupitelné přímo v aplikaci budou muset největší fanoušci karaoke opět skousnout i tady, nicméně i s neplaceným obsahem se dají zažít hodiny dobré zábavy.


App Name
Developer
Free   

Tak teď už víte, jaký software použít k pořádné zpívací smršti. Jen nezbořte dům. 🙂

zdroj: http://www.phonearena.com