Androidmarket.cz

MOBA – Heroes Evolved výjde v roce 2017

R2 Games oznámili, že pracují na nové hře jménem Heroes Evolved a chtějí ji vydat v roce 2017. Je to MOBA hra a je dostupná na PC, ale nyní bude dostupná i na mobil, ještě musí přenastavit ovládání hry na mobil.

Ve hře Heroes Evolved, budou hráči hrát za svého hrdinu, kterého si vyberou. Během hry mohou hráči používat kouzla, které jsou specifické pro každého hrdinu. Zápasy se budou odehrávat ve formátu 5 vs 5 hráčů online. Také můžete hrát ranked hry.

Heroes Evolved obsahuje:

– Přes 25 charakterů (hrdinů). Později vývojáři přidají více hrdinů.
– Quick play – když si nestíháte zahrát ranked hru, tak si můžete zahrát Quick play, což je zápas, který netrvá tak dlouho.
– Různé itemy (předměty) ve hře, které slouží ke kustomizaci postav
– Online zápasy mezi mnoha hráči na světe.

Zatímco můžete v obsahu hry vidět, ve hře bude 25 hrdinů, ale když hra oficiálně výjde, tak tam přidají mnohem více hrdinů, bude jich kolem 50. Zatím je tato hra vydána jen v některých zemích, aby hráči ohodnotili stav hy, ale začátkem roku 2017, bude tato hra dostupná ve všech zemích. Jakmile k nám hra dorazí, tak bude zcela zdarma. Ve hře bude samozřejmě zase nějaká extra měna za kterou si budete moct koupit nějaké věci navíc, ale ty stojí reálné peníze.


App Name
Developer
Free   

 

Zdroj