Androidmarket.cz

Microsoft: ,,Prodali jsme více chytrých náramků, než si lidé mohou myslet.“

Náramky Microsoft Band, vydané ve Spojených státech na konci října, se stihly vyprodat dříve, než bys řekl švec. Ode dneška mají další zájemci o náramky opět možnost si je objednat v online obchodu Microsoftu.

Během posledních pár dní se objevily zprávy, že měla firma k počátečním prodejům k dispozici pouze 5000 náramků, a proto byly údajně sklady vypleněny tak rychle. Samotný Microsoft to včera popřel prostřednictvím Windows Central, nicméně počet prodaných zařízení komentovat odmítl, přičemž prodeje prý byly, co se čísel týká, naprosto v pořádku. Nakonec ještě lidé z Microsoftu dodali, že se jim určitě vyplatí prodávat další náramky, a to online skrze Windows Central a obchody Windows Store po celé rozloze USA.

Podívejme se trochu na zoubek právě produktu Microsoft Band. Aktuální cena je $199.99, takže jej dostanete za nějakých 4450 Kč. Jedná se hlavně o pomocníka pro nadšence do fitness, kterým změří všechno potřebné pro jejich sportování. Dále disponuje některými funkcemi chytrých hodinek. U náramku se můžete spolehnout na senzor tepové frekvence, UV měříč, GPS, Bluetooth 4.0, propojení s Microsoft Cortana (jen pokud máte zařízení spojeno s telefonem jedoucím na Windows Phone)  a dvě 100 mAh baterie, které Vám zajistí využití až na 48 hodin. Náramek je kompatibilní se systémy Windows Phone, Android i iOS. Společnost se plánuje brzy vyjádřit, zda pustí svůj produkt i do jiných obchodů.

zdroj: http://www.phonearena.com