Androidmarket.cz

LG: Čtečka otisku prstů pro G3 i chytré hodinky?

Ohledně chystaného modelu vlajkové lodi LG G3 se objevilo již velké množství spekulací a ne všechny se musí nakonec potvrdit. Je však velmi pravděpodobné, že LG  testuje čtečku otisku prstů, která by mohla její součástí. Alespoň podle zdroje, který se pohybuje blízko projektu.

Podle serveru The Korea Herald testuje LG prototyp zařízení se čtečkou otisků prstů a neměl by to být žádný jiný model, než očekávaný nástupce druhé generace vlajkové řady G, LG G3. Tuto zprávu serveru sdělil člověk blízký projektu. Podle jeho slov se: „LG rozhodlo zakomponovat čtečku otisku prstů do příchozí G3, nástupce G2, a provádí sérii testů produktu“. (Pozn.: Volně přeloženo.) Technologie by měla být odlišná oproti té, která je užita v Apple iPhone 5S. Aby čtečka reagovala na váš dotyk, bylo by nutné přes ni prstem přejet, jako to známe na příklad z některý notebooků značky HP.

Vedle projektu vlajkové lodi G3 jsou ve hře pravděpodobně ještě další dva. Prvním z nich je G-Arch, což by měly být chytré hodinky, a zařízení G-Health určené pro fitness a funkci kontroly zdraví. Obě jsou testovány spolu se zařízením LG G3, aby byla zajištěna stoprocentní kompatibilita a obě zařízení mohly být představeny současně.

O dalších podrobnostech a možné specifikaci LG G3 jsme vás informovali zde. Pravděpodobná výbava bude zahrnovat osmijádrový procesor o taktu 2.2 GHz, Quad HD displej a verzi Androidu 4.4 KitKat. Všechna zařízení by měla být představena na Mobile World Congress v Barceloně, která se koná na konci února. Pro tuto událost již LG potvrdilo svoji účast.

Zdroj: Koreaherald