Androidmarket.cz

Je libo zakřivenou hranu tentokrát u Xiaomi? Nebo rovnou dvě?

Přestože nás před rokem Samsung informoval skrze patentovou aplikaci, překvapilo všechny, když byl vedle modelu Samsung Galaxy Note 4 představen na začátku roku 2015 i Samsung Galaxy Note Edge. Zatímco Note Edge je vybaven jednou zakřivenou hranou displeje, vypadá to, že společnost Xiaomi posouvá tento koncept ještě o něco dál. Nově vydaný poster odhaluje zařízení, pojmenované Xiaomi Arch, které se může pyšnit dokonce hned dvěma takovými hranami. 

Ty se zaměří hlavně na upozornění a ovládání, přičemž Xiaomi může využít jednu stranu i jako list informací jako třeba skóre zápasu nebo ceny zboží. Na posteru konceptu je napsáno, že jde o první telefon se dvěma zakřivenými hranami (funkčními) na světě.

Zdá se, že Xiaomi by s tímto modelem narušila svoji obchodní politiku zaměřenou hlavně na levnější zařízení na trhu.  Pokud však už teď umíráte touhou si zařízení Arch pořídit, je dobré si uvědomit, že v tuto chvíli zatím nejde o nic jiného než pouhý koncept. Počkejme si tedy na další informace.

zdroj: http://www.phonearena.com