Androidmarket.cz

Huawei Honor V8 přistižen „v akci“! (fotografie)

Jste natěšení na nový Honor V8 od společnosti Huawei? Tak to Vás potěšíme, jelikož smartphone už byl přistižen „v akci“, což je pozitivní, jelikož se nejedná o žádné zvěsti, certifikace či něco podobného. Telefon byl jednoduše spatřen v rukou uživatele.

Smartphone je na fotce v růžové barvě a na svém Twitterovém účtu ho zveřejnil leaker @stagueve, který je známý též jako Steve Hemmerstoffer. Když se na fotku podíváte, zjistíte, že nevypadá vůbec špatně a řešení duální kamery by mohlo být inspirací pro další výrobce. Honor V8  bude představen 10. května a možná přijde ve dvou variantách, z nichž jedna by měla mít QHD a druhá FullHD displej o úhlopříčce 5,7 palců. O chod by se měl starat procesor Kirin 950 společně se 4 GB operační paměti, úložiště bude 32 nebo 64 gigabytové a zadní kamera by měla mít dva 12 MP snímače, zatímco přední bude nejspíš vybavena jedním 8 MP. Pod kapotou dále najdeme 3400 mAh baterii a telefon poběží na operačním systému Android 6.0 Marshmallow.

K dispozici nemáme žádné nové informace týkající se tohoto zařízení, a tak si budeme muset nejspíš počkat na jeho představení, které je již za dveřmi.

https://twitter.com/stagueve/status/728851640061710338