Androidmarket.cz

Huawei Honor Magic oficiálně: duální kamera a spousta dalších vychytávek v krásném zaobleném těle

Huawei představil nejzaoblenější telefon telefon na světě! Jmenuje se Honor Magic a zakřivený je téměř všude.Displej má zakřivené sklo, 5,09 “ úhlopříčku a využívá technologie AMOLED. Famózní je také QHD rozlišením, díky němuž se jemnost vyšplhala na 577ppi. Tělo telefonu má na tloušťku 7,8 mm a zařízení celkově váží 145g. Společnost přístroj nabídne v barevných variantách Golden Black (černá se zlatými okraji) a Porcelain White (bílá).

Na zadní straně najdeme 12 MP duální fotoaparát (barevný + monochromatický) se světelností clony f / 2.2 a velkými 1.4μm pixely. Selfie fotoaparát má 8 MP rozlišení a světlost clony f / 2,0. Huawei Honor Magic běží na OS Android 6.0 s nástavbou “Honor Magic Live OS”. Operační paměť nabídne 4 GB kapacitu a pro skladování dat je určena 64 GB paměť.

Součástí nového Honoru je digitální asistent DeepThink, který spolupracuje s FaceCode. Technologie využívá infračervenou kameru, která rozpozná oči uživatelů, takže umožní telefon prohlížet oznámení jen Vám a lidem, kterým důvěřujete. Domovské tlačítko plní zároveň funkci snímače otisků prstů.Asi nejošemetnější částí telefonu je starší procesor Kirin 950, který se svými osmi jádry A72 nabízí dostatečnou rychlost, ale jeho grafický čip je poměrně slabý, a tudíž chipset nedokáže natáčet 4K videa.

Telefon je napájen baterií o kapacitě 2 900 mAh. Baterie je kompatibilní s nabíječkou Huawei Magic Power, takže je možné ji nabít na 90% za půl hodiny, na 70% za 20 minut a na 40% za 10 minut. Telefon nabízí také možnost využití dvou SIM karet.

Huawei Honor Magic se bude prodávat za cenu prémiových zařízení – 3700 CNY (asi 14 000 Kč) – a v Číně je již k dispozici v předprodeji (telefony by měl Huawei dodat 25. prosince).

Zdroj