Androidmarket.cz

Google zpřístupnil filmy v České republice

České zastoupení společnosti Google dnes v noci zcela nepozorovaně spustilo službu filmů i u nás, v České republice. Tímto jsme se konečně dočkali očekávané služby, která u nás opět trochu vylepšila použitelnost této služby v České republice.

Filmy? Zatím jen v angličtině

Velkým zklamáním, které přišlo zároveň se spuštěním služby, je to, že všechny filmy, které jsou momentálně u nás v této službě dostupné, jsou pouze v angličtině. Včetně pohádek pro děti. K filmům jsou dostupné české a slovenské titulky.

Co se týče filmů v češtině, o nich se prozatím nic neví. Předpokládá se, že v průběhu několika týdnů/měsíců bychom ale mohli zpozorovat první české filmy na Google Play.

Cenová politika

Cenová politika je také poměrně nepotěšující zpráva – ceny jsou totiž momentálně poměrně vysoké. Zapůjčení filmu sice můžeme nalézt již od 30 korun, ale zakoupení filmu se pohybuje od 200 korun výš (záleží na stáří a popularitě díla).

V katalogu můžete ale lze najít i film za 10 korun (konkrétně film 2012), který ale nedisponuje českými a slovenskými titulky. Právě proto je cena třetinová (oproti nejlevnějším filmům).

Zde se ale očekává poměrně četných slev, popřípadě brzké zlevnění jednotlivých děl.

 

App Name
Developer
Free   

Jak se Vám líbí se Vám Google Movies?