Androidmarket.cz

Google Smartwatch – Na co by se měl výrobce zaměřit

Uběhlo již pár měsíců od představení několika hodinek, jako jsou Galaxy Gear, Sony Smartwatch 2.generace, nebo Toq od Qualcommu. Naneštěstí zatím není nabídka široká a proto si nejspíš mnoho uživatelů počká na představení chytrých hodinek, které nebudou vyžadovat tolik kompromisů a mohly by  vypadat na první pohled jako hodinky běžné.

Bohužel se zatím neobjevily žádné informace, které by nám prozrazovaly, jaký hardware se v hodinkách objeví. Pravděpodobně Google si dá záležet na výdrži baterie, neboť je to jeden z hlavních faktorů, který ovlivní zákazníka před jeho zakoupením. Jak už bývá u výrobce zvykem, bude se snažit nabídnout takovou cenu, aby si je mohl pořídit téměř jakýkoliv nadšenec elektroniky, nebo běžný uživatel.

Google by se měl poučit z chyb současných konkurenčních výrobců a nabídnout tak lepší řešení. Pokud uvažujete nad zakoupením hodinek, které nabídnou pár vychytávek a mohly by vypadat docela elegantně, nebylo by špatné si chvíli počkat.

Bohužel zatím nemáme informace o datumu představení, ale předpokládáme, že se tak stane ještě letos. Co všechno očekáváte od chytrých hodinek a co vám naopak u současných chybí ?

Zdroj: pocketnow.com