Androidmarket.cz

Appeer doporučuje aplikace v závislosti na Vám podobných lidech

Užitečné aplikace Vám můžou zmizet z dohledu stejně rychle jako se objevit, a pokud se neustále neproklikáváte obchodem Google Play, pak Vám jich bohužel značná dávka unikne. Vypadá to, že apka Appeer to změní doporučováním aplikací, které využívají lidé Vám podobní.

Funguje to následovně. Appeer si prohlédne Váš seznam nainstalovaných aplikací stejně jako seznamy jiných lidí, kteří mají podobné zájmy. Pokud tři a více lidí z této skupiny budou mít nainstalovánu aplikaci, kterou vy ne, dostanete doporučení. Appeer poté automaticky sleduje seznam aplikací i nadále, a tak se nemusíte bát o neustálý příjem nových. Navíc, můžete sledovat jakéhokoliv uživatele chcete, takže sociální aspekt této doporučovací služby je daleko větší než u jiných. Jedinou nevýhodou sledování ostatních je, že si musíte vytvořit samostatný profil pro Appeer, takže Vaše kontakty z Google+, Facebook u nebo Twitteru můžete využívat také, pokud mají profil založen i ony samy.

Na časovém harmonogramu si mohou ostatní uživatelé prohlédnout osobní seznam aplikací, které jste doporučili jiným. Pokud Vás nějaká zaujme, jednoduše na ni kliknete a budete přesměrováni do obchodu Google Play. Jakousi vychytávkou jsou pak možnosti záložek a notifikací.

Používáme Appeer pouze chvíli a už můžeme říct, že nám byly doručeny velmi užitečné aplikace. Pokud jej aplikaci rádi vyzkoušeli, stáhněte si ji pod následujícím odkazem. Je zcela zdarma.


App Name
Developer
Free   

zdroj: http://www.androidauthority.com