Androidmarket.cz

Youtube pro Android by měl brzy podporovat přehrávání videí na pozadí nebo offline

Oficiální aplikace Youtube pro Android byla aktualizována na verzi 5.2.27. Pokud vám ještě v Google Play Store nebyla nabídnuta možnost aktualizace, můžete provést manuální instalaci pomocí APK souboru, který stáhnete zde. Nová verze neobsahuje žádné výrazné změny, nejspíš tedy došlo pouze k opravě menších chyb a dalším méně znatelným vylepšením.

Redaktoři webu Android Police se však na YouTube 5.2.27 podívali pozorně a objevili několik indicií, které nasvědčují brzké implementaci dvou velmi žádaných funkcí. První novinkou by měla být možnost přehrávání videí na pozadí, a to i při vypnutém displeji. V praxi bychom tuto vychytávku využili především u nejrůznějších hudebních videí a podcastů. Druhou novinkou v budoucí verzi YouTube pro Android, bude nejspíš možnost přehrávání videí offline.

V současné době není jasné, kdy bude vydána nová verze aplikace s podporou obou zmíněných funkcí. Není však vyloučeno, že Google novou verzi YouTube představí do konce října spolu s Androidem 4.4 KitKat.


App Name
Developer
Free   

zdroj: Android Police (1, 2)