Androidmarket.cz

GTA Vice City již dostupné na Google Play (zkušenosti) [Aktualizováno: tak nakonec tedy ne]

Aktualizováno 22:19: Podle vyjádření Rockstaru se hra na Google Play dostala jen omylem, díky čemuž nefungovala validace hry ani následné stahování herních dat úplně korektně. Rockstar o tom ví a pokud jste si tedy hru již koupili, tak za ní nebudete muset po jejím, tentokráte opravdovém vydání, znovu platit.

A je to tu, dlouho očekávaná hra od společnosti Rockstar Games je dostupná v Google Play. Ano, jedná se o Grand Theft Auto: Vice City. Společnost předjímala, že bude hra dostupná 6. prosince, což splnili.

Nicméně většinu z vás budu muset zklamat. Kromě toho, že je hra kompatibilní jen s hrstkou zařízení si první uživatelé  stěžují na nemožnost stažení dat a černou obrazovku ihned po zapnutí hry. Vypadá to tedy tak, že bylo vydání hry zbytečně uspěcháno. Ještě doplním, že cenovka je stanovena na 116 Kč, což by se dalo očekávat.

Pro úplnost uvádím hodnocení z Google Play. Jak můžete vidět, žádná sláva to není. Průměrné hodnocení je 1,5 a počet stažení je zatím 240. Kompletní výčet zde: 5 hvězdiček 28, 4 hvězdičky 1, 3 hvězdičky 4, 2 hvězdičky 5 a 1 hvězdička 202.


App Name
Developer
Free   

Zdroj: vlastní