Androidmarket.cz

Archos představí několik zařízení na veletrhu IFA

Archos oficiálně zvěřejnil informace o zařízeních, které představí 4. září na veletrhu spotřební elektroniky IFA. Všechny budou vybaveny zcela čistým Androidem 4.2. 

První chloubou výrobce bude telefon Archos 50 Oxygen. Pyšnit se může Full HD displejem a 13MPx fotoaparátem. Dostatečnou kvalitu pro videohovory by měla poskytnout 5MPx webkamera. Plynulý chod systému zajistí čtyřjádrový procesor s taktem 1,5GHz.

Nižší třída Titanium, nabídne 4palcový displej. Telefon bude osazen dvoujádrovým procesorem, bluetooth, GPS, Dual SIM kartami, 5MPx fotoaparátem a 0,3Mpx čelní kamerkou.

Nový ARCHOS ChildPad bude vypadat a obsahovat uživatelské rozhraní navržené pro děti. Aplikace a hry v obchodě play budou filtrovány. Dítě tak nebude mít přistup k nevhodnému obsahu, jako jsou například násilné hry.

Pro hráče bude určen ARCHOS GamePad 2. Jedná se o kombinaci tabletu Android a hrací konzole s přístupem k tisícům nejnovějších her. Více informací o zařízení bude zveřejněno brzy.

Nová ARCHOS Xenon třída nabídne 3 tablety. Zařízení budou vybaveny HD displejemi. Bude se jednat o 3G verze a to mnohem levnější, než jaké nabízí například Samsung, nebo Apple.

Třída platinum – nabídne zařízení vybavené čtyřjádrovými procesory a hliníkové provedení celého těla tabletu. Displeje budou disponovat IPS technologií s rozlišením až 2048 x 1536 pixelů.

Nový Gen11 tablet, ARCHOS 101 XS 2 upřednostňuje výkon, přehrávání médií a produktivitu.. Poháněn bude čtyřjádrovým procesorem a HD IPS displejem. Samozřejmostí budou 2 stereo reproduktory na zadní straně. Mezi příslušenství bude patřit magnetická klávesnice.

Zdroj: archos