Androidmarket.cz

Aktuálně zlevněné aplikace

C.H.A.O.S Tournament HD

Pokud máte rádi výzvy a konkurenční prostředí, pak si vyzkoušejte tuto hru, kde máte příležitost projít si nové vojenské dobrodružství na obloze. Jste-li zkušený pilot, vyzkoušejte si své bojové schopnosti, budete bojovat v turnajích s těmi, kteří již mají bohaté zkušenosti s řízením vrtulníků. Pokud jste naopak v oboru nováček, dokažte si, že jste stoupající hvězda, jinak Vás čeká strmý pád z nebe.

2.99 ->$ 0.99

httpv://www.youtube.com/watch?v=0NLW-MI0-yA


App Name
Developer
Free   

The Room

The Room je hra plná fyziky ve 3D rozlišení, kde bude Vašim úkolem přijít na to, jak otevřít důmyslné mechanismy a zámky na nejrůznějších trezorech.

2.99 ->$ 0.99

httpv://www.youtube.com/watch?v=w_7YRRKhC1M


App Name
Developer
Free   

Superbrothers Sword & Sworcery

Superbrothers: Sword & Sworcery EP je akční hra s důrazem na audiovizuální styl. Projděte mýtickou říši a vyřešte mystické hudební hádanky, zažijte tak herní videosvět, který je ovlivněn měsíční fází. Ve Vašem úkolu Vám mohou pomoci Vaši přátelé přes Twitter.

4.99 ->$ 1.99

  


App Name
Developer
Free   

Toy Defense 2

Toy Defense 2 je klasická Tower Defense hra nabytá akcemi. V tomto pokračování strategické hry se ocitnete ve 2. světové válce, kde si projdete rekonstrukcemi rozhodujících bitev. Úkol je jasný. Vytvořte si vlastní vítěznou strategii tak, abyste za každou cenu ochránili svou základnu před nájezdy nepřátel.

1.99 ->$ 1.00

  


App Name
Developer
Free   

Zdarma aplikace pro dnešní den

Megapolis

Postavte si město dle Vašich představ, tak aby bylo úspěšné a prosperovalo. Budete dohlížet na design města, rozvoj infrastruktury a spravovat finance. Hra je vytvořená v 3D grafice, kde můžete popustit uzdu své fantazie a využít veškeré prvky světové architektury jak starověké tak moderní.

$ 5.00 -> ZDARMA

  

httpv://www.youtube.com/watch?v=mv9AKmpASKA


App Name
Developer
Free