Androidmarket.cz

Aktualizovaný Real Racing 3 přichází se zálohou dat na cloudu, novými auty i závody

Oblíbená závodní hra Real Racing 3 se dočkala první velké aktualizace, která přináší hned několik významných novinek. Tou první je zálohování dat do cloudu, které vám umožní pokračovat ve hře i z jiných zařízení.

Novým partnerem se stala značka Chevrolet, ve hře tak najdeme hned dvě nová vozidla, konkrétně Chevrolet Cobalt SS a Chevrolet Camaro ZL1. Přibyl také nový typ závodu, který se jmenuje Hunter. Jak už název napovídá, je úkolem hráče dohonit ujíždějící vozidlo a předjet jej v rámci jednoho kola.

Update přináší také více než sto dalších závodů, celkový počet závodů v Real Racing 3 se tak zvýšil na více než tisícovku. Další novinky, které si jistě všimnete, je kanál přátel, ke kterému se dostanete kliknutím na ikonku v pravém dolním rohu. A v neposlední řadě přibyl přehled přátel, kteří jsou právě online a podrobné herní statistiky.

Nechybí samozřejmě ani velké množství dalších vylepšení a oprav chyb, mimo jiné upravený tutoriál a hlavní menu. Real Racing 3 si můžete bezplatně stáhnout z Google Play Store.

http://www.youtube.com/watch?v=UwJzQ8Z6ghY


App Name
Developer
Free   

zdroj: fm