Androidmarket.cz

Unikl dokument k Huawei Ascend P7 potvrzující spekulace o specifikaci

Díky uniklému dokumentu k Huawei Ascend P7, který navazuje na svého předchůdce Ascend P6, máme potvrzené spekulace o jeho specifikaci. Ascend P7 se skrývá pod krycím jménem Sophia a uvidíme ho pravděpodobně s 5palcovým displejem v rozlišení Full HD.

Podle dokumentu bude obsahovat rozhraní Huawei Emotion 2.0. Jádrem chytrého telefonu se stane čtyřjádrový procesor s frekvencí 1,6 GHz s 2GB RAM. Uvnitř nalezneme celkem 16 GB úložného prostoru, který se může rozšířit pomocí karty microSD.

Vpředu se bude ukrývat 8MPx fotoaparát, který by měl nabídnout nejlepší možný záznam videí. Druhý fotoaparát umístěný vzadu bude disponovat 13 MPx a LED bleskem. Potřebná energetická šťáva bude telefonu dodávána pomocí baterie s kapacitou 2460 mAh. V dokumentu nalezneme i informaci o tom, že má být Huawei Ascend P7 vyráběn z neobyčejných materiálů, ale podrobněji to vysvětleno není.

Dá se předpokládat, že výrobce svého nejnovějšího zástupce představí velmi brzy. Podle informací z dokumentu se totiž má začít prodávat již v dubnu příštího roku. Dostupnost v jednotlivých zemích není známa, na to si ještě musíme počkat.

Zdroj: TalkAndroid a GSMArena