Androidmarket.cz

Samsung zveřejnil tajemný teaser „Just for you“

Na Facebooku Samsung Mobile Taiwan se objevil tajemný teaser mírně odhalující nové zařízení společnosti. Podle všeho by mohlo být představeno již 9. prosince.

Dvacet tři sekund dlouhé video nám poskytlo některé indicie k tomu, abychom zjistili, o jaké zařízení se může jednat. Podle velikosti a tvaru půjde nejspíš o mobilní telefon. Kdybychom měli video krok po kroku rozebrat, v prvních vteřinách se objeví spolu s nápisem „Just fit“ ono zařízení a hodinky Samsung Galaxy Gear. Prostě padnoucí, máme-li použít výraz, který by dával smysl v kontextu, by mohl naznačovat užití stejných materiálů pro výrobu – nerezovou ocel.

Just simple“ (prostě jednoduše) zase odkazuje na tvar zařízení a umístění tlačítek. Na zařízení nenajdeme téměř žádné výčnělky a tlačítka jsou umístěna pouze po bočních stranách, a to jak tlačítko pro regulaci hlasitosti, tak pro aktivaci telefonu. „Just elegant“ (prostě elegantně) ukazuje zadní stranu telefonu, která by mohla být vyrobena z leštěné oceli a „just fast“ (prostě rychle) ve spojení s nápisem LTE dává jasně najevo podporu nejrychlejších sítí.

Ve videu je ještě jedna drobnost, která někomu mohla uniknout. Čas, který hodinky zobrazují, je 13:00 a datum je pondělí 9. prosince. Pokud si poskládáte informace z videa dohromady, můžete vidět souvislost s očekávaným představením modelu Samsung Galaxy J. Ten by měl být na Taiwanu představen právě 9. prosince. Jistá bohužel zatím není dostupnost. Doposud se totiž hovořilo jen o prodeji v Japonsku, avšak představení 10. října. S posunem představení by se mohla rozšířit i oblast dostupnosti a Galaxy J by mohl být dostupný na více trzích.

www.youtube.com/watch?v=cuEDOkn-Yr4&feature=youtu.be

Zdroj: Facebook – Samsung Mobile Taiwan