Androidmarket.cz

Motorola připravuje na 13. května tiskovou konferenci

O novém smartphonu od Motoroly se spekuluje již dlouho. Podle dostupných zpráv má nést trochu atypický název Moto X+1 a je více než zřejmé, že svou filozofií bude navazovat na loňskou Moto X. Ta byla zajímavá především díky široké paletě customizace, jež neměla a stále nemá u konkurence obdoby. Právě tohoto modelu se možná dočkáme na nadcházející tiskové konferenci.

Ta je plánována na 13. května a uskuteční se v Londýně. Podle zákulisních informací však bude hrát na této keynote prim jiný model. Konkrétně se hovoří o Moto E. Ta má volně navazovat na loňský Moto G a primárně bude určen pro rozvojové trhy. Nasvědčovat by tomu měly i specifikace. Spekulace hovoří o 4,3″ HD displej, 1 GB RAM a dvoujádrový procesor o taktu 1,2 GHz. Dále se hovoří také o 5 MPx fotoaparátu a 1900 mAh baterii.

Téměř jistě se na této keynote nedočkáme uvedení na trh nových chytrých hodinek Moto 360. Ty se podle dřívějších oficiálních zpráv dostanou na trh až během letošního léta. O něco dříve tak na globální trh vstoupí konkurence v podobě LG G Watch.

Zdroj: droid-life, thedroidguy