Androidmarket.cz

Motorola MotoSmart – ideální smartphone pro začátečníky

Motorola MotoSmart je zbrusu novým telefonem, který se bude prodávat na evropském trhu. Novinka je určena pro méně náročné zákazníky hledající svůj první smartphone.

Motorola MotoSmart má 3,5″ displej s rozlišením 480×320 obrazových bodů, jednojádrový procesor taktovaný na 600 MHz, 3mpx fotoaparát, GPS, Wi-Fi a 165MB vnitřní paměť rozšiřitelnou pomocí slotu na microSD kartu. Menším zklamáním je použití staršího Androidu 2.3 Gingerbread, který je ale v telefonu této cenové kategorie dostačující. Motorola navíc přidala vlastní uživatelskou nadstavbu, která se vyznačuje extrémní jednoduchostí, aby usnadnila začátečníkům přechod z „hloupého“ telefonu na smartphone.

Design zařízení je sice sympatický, ale obrovskou škodou je nedostupnost jiné barevné varianty, kterou by jistě zájemci o levný telefon ocenili více než nudnou černou. A dostáváme se k největšímu trumfu, kterým je cena. Motorola MotoSmart se na britském trhu prodává jen za 80 liber, v přepočtu asi 2 500 Kč. Dostupnost na ostatních evropských trzích zatím nebyla oznámena.

via ac