Androidmarket.cz

Další údajné obrázky HTC M8 (One 2) jsou nejspíš také podvod, ale opravdu povedený

První údajná fotografie nástupce HTC One se na internetu objevila včera dopoledne. Zanedlouho však byla její pravost vyvrácena, a to samotným regionálním ředitelem HTC pro Benelux. Většina z nás jistě vzala tuto informaci s povděkem, neboť design zadní strany s dvěma fotoaparáty vypadal přinejmenším podivně. (Více se o této fotografii dozvíte v našem předchozím aktualizovaném článku.)

 

Netrvalo však dlouho a světlo světa spatřily další údajné obrázky chystané vlajkové lodi HTC M8. I tentokrát se podle našeho názoru jedná spíše o podvod, s jistotou to však budeme moct potvrdit až po oficiálním představení smartphonu, ke kterému nejspíš dojde na konci března. Nutno však podotknout, že HTC One 2 vypadá na obrázcích opravdu nádherně a my tak doufáme, že design skutečného smartphonu se od zobrazeného nebude příliš lišit.

Spolu s fotografiemi se objevila také teorie o výbavě vlajkové lodi, která víceméně potvrzuje dřívější informace: 5″ displej s Full HD rozlišením, čtyřjádrový procesor Snapdragon 800, 2GB RAM, dvojice zadních fotoaparátů Ultrapixel a operační systém Android 4.4.2 KitKat. Zajímavá je spekulace o virtuálních tlačítkách na displeji, která je možné skrýt nebo naopak zobrazit pomocí dotykového gesta.

zdroj: Mobiltelefon (rusky) via Phone Arena