Androidmarket.cz

Česká značka CUBE1 rozšiřuje svoji nabídku o další 3 modely

CUBE1 S700 – Výkonný smartphone pro práci i zábavu

Velká 5,25″ úhlopříčka s IPS displejem s HD rozlišením 720 × 1280 px  zajistí dostatečný komfort při každodenní práci i zábavě. O výkon se stará čtyřjádrový procesor, který́ doplňuje 16 GB datového prostoru. Kvalitní fotoaparát s interpolovaným rozlišením 13 Mpx dokáže zachytit i ten nejjemnější detail. Ve výbavě nechybí ani podpora dvou SIM karet, GPS, Bluetooth 4.0 či Wi-Fi. Přístroj aktuálně běží na Androidu 4.4 KitKat již brzy se však objeví update na Android 5.0 Lollipop

Cube1 S700 lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>

CUBE1 M400 – Stylový telefon s kompaktními rozměry

Stylový́ 4,7″ mobilní telefon ve zlaté či černé barvě nabízí kompaktní rozměry, pevné tělo a kvalitní zpracování v kombinaci s vysokým výkonem čtyř jádrového procesoru jej předurčují k intenzivnímu každodennímu nasazení. IPS displej s QHD rozlišením nabízí výborné pozorovacími úhly. To oceníte při pořizování fotografií 8Mpx kamerou. Samozřejmostí je podpora dvou SIM karet, GPS, Bluetooth 4.0 či Wi-Fi. Přístroj běží na Andoridu 5.0 Lollipop.

Cube1 M400 lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>

CUBE1 S31 – Levný kompaktní smartphone pro každého

Cube1 S31 překvapí svou extrémně nízkou cenou. Té odpovídá i výbava smartphonu ten nabízí 4,5“ IPS displejem s rozlišením 480 × 854 px.  O chod přístroje se stará dvoujádrový procesor s podporou 512 MB paměti RAM. Telefon je dostupný́ ve dvou barevných provedeních – bílé a tmavě modré. Ve výbavě nechybí Bluetooth, Wi-Fi či podpora dvou SIM karet.

Cube1 S31 lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>

 

Telefony se vyrábí v Číně a je kompletně certifikován pro prodej v EU. Na telefon je poskytována zákonná záruka 24 měsíců. Servis je zajišťován přímo distributorem Setos spol. s r.o.