Androidmarket.cz

Top 10 nejpopulárnějších her minulého týdne | 34. týden

Opět je před námi víkend a my Vám přinášíme Top 10 nejpopulárnějších her minulého týdne. Můžete si vybrat nějakou povedenou hru na zkrácení víkendu.

 

PAC-MAN 256 – Endless Maze

Legendárního Pac-Mana zná každý, ale v této hře si vyzkoušíte netradiční podobu této hry. Labyrint, kterým procházíte s Pac-Manem bude nekonečný. Musíte být dostatečně rychlí, aby Vás nedohnala vlna, která boří bludiště. Dále se budete sbírat ovoce, které Vám dodá speciální schopnosti.


App Name
Developer
Free   

 

My Om Nom

V této hře se budete starat o svoji příšerku. Budete ji krmit, umývat, hrát si s ní nebo jí pořádat zábavu. Hra bude vyžadovat spoustu Vašeho času a pozornosti, takže se nudit opravdu nebudete. Hra nabízí také spoustu miniher, které musíte hrát, abyste se ve hře posouvali dál.


App Name
Developer
Free   

 

The Path To Luma

V této puzzle hře se budete snažit vyřešit přes 20 rébusů, které se týkají získání zelené energie na více než 20 neobydlených planetkách. Řešením hádanek budete obydlovat planetky a zároveň jim dáte život. Hra je zdarma bez placených doplňků.


App Name
Developer
Free   

 

ICARUS

Icarus je arkádová hra s nádechem 90. let. Budete létat s vesmírným plavidlem a zneškodňovat vše, co Vám přiletí do cesty. Zároveň se budete muset vyhýbat nepřátelské střelbě. Celá akce probíhá při pohledu shora.

http://www.youtube.com/watch?v=G0_PaWH-gvg


App Name
Developer
Free   

 

Flippy Wheels

Pokud znáte hru Happy Wheels, tak Flippy Wheels je Android verze této hry. Budete jezdit na různých dopravních prostředcích tak, abyste se polámali co nejméně a dojeli co nejdál. Hra je lehce brutální, stříká při ní krev, odpadávají končetiny a to je přesně to, co dělá tuto hru tak atraktivní.


App Name
Developer
Free   

 

Rock Mania

Ve hře Rock Mania se budete snažit stlačovat políčka přesně ve správný čas a k tomu Vám budou hrát známe hity. Hru si také můžete zahrát se svou oblíbenou písničkou, kterou máte uloženou ve formátu mp3 ve svém zařízení. Hra nabízí povedené audio efekty a animace.


App Name
Developer
Free   

 

Ball Jump

Ball Jump je další povedená nekonečná hra z dílny Ketchapp. Ve hře budete s kuličkou skákat po plošinách, které se před Vámi vytváří z kostek. Jde o to, abyste vychytali správný moment, kdy skočit, jinak nedosáhnete moc vysokého skóre. Ve hře můžete soutěžit s kamarády, takže pořádně trénujte.


App Name
Developer
Free   

 

Kintsukuroi

Hra Kintsukuroi se od ostatních liší svou náplní. Cíl hry je slepit rozbitou vázu v co nejkratším čase. Hra začíná u jednoduchých váz, které jsou rozbité pouze na pár dílů, ale postupně jsou střepy menší a je jich stále více.


App Name
Developer
Free   

 

Ninja

Ninja je postřehová hra, ve které budete skákat s ninjou po větvích. Vždy musíte zmáčknout stranu displeje, na které je další větev. Hra nabízí několik režimů. V některých naleznete systém levelů, v jiných skáčete na nejvyšší skóre nebo nejkratší čas. Záleží na Vás, který režim si oblíbíte.

http://www.youtube.com/watch?v=T5ntTvVR_L8


App Name
Developer
Free   

 

Crazy Ball

Crazy Ball je logická hra, ve které se budete snažit dostat kuličku z šedého dílku do červeného. Kuličce musíte postavit dráhu pomocí otáčení nebo posouvání kostek. Dráhu se snažíte vytvořit na co možná nejmenší počet tahů.


App Name
Developer
Free