Androidmarket.cz

Nejlepší hry pro Android SRPEN 2014 část II

Měsíc srpen 2014 nám připravil pořádnou nabídku zajímavých Android her. Včera jsme si představili první půlku těch nejzajímavějších a dnes se tedy podíváme na zoubek té druhé. Tak směle do toho, ať se v tomto sychravém počasí nějak zabavíme.

8) Unpossible

Žánr: závodní
Cena: 41,-
Stáhnete zde pro Android

Hra Unpossible otestuje vaše schopnosti, reflexy a dokonce i paměť. Principem gamesy je vyhýbat se různě tvarovaným, futuristickým překážkám na vaší dráze, abyste přežili v nádherném sci-fi světě. Dostaňte se co nejdále to půjde. Po 60 sekundách v každém levelu se vám automaticky otevře úroveň náročnější.

9) Dragon Quest IV Chapters of the Chosen

Žánr: RPG
Cena: 302,-
Stáhnete zde pro Android

Epické dobrodružství Dragon Quest IV Chapters of the Chosen nabízí přes pět unikátních kapitol. Každá z nich se věnuje jiné specifické skupině postav. Vstupte do fantastického světa měčů, kouzel a příšer a užijte si přes 40 hodin hraní v jednom samostatném balíčku. Komunikujte se svými druhy, abyste se posunuli dále. Hledejte povoz,  abyste sebou mohli brát až deset společníků a používejte nejrůznější taktiky boje.

 

10) They Need To Be Fed 3

Žánr: akční/ plošinovka
Cena: 42,-
Stáhnete zde pro Android

Třetí díl hříčky They Need to Be Fed je zpět a s ní i opětovná možnost gravitace 360 stupňů.V této plošinovce máte zaručeno, že nikdy nemůžete spadnout díky možnosti pohybu do všech směrů Běhejte, skákejte, sbírejte a krmte se tak dlouho, než dorostete až do podoby monstra. . Oproti předchozím dílům se můžete těšit na větší, ucelenější a plynulejší zábavu. Také je možno objevit více tajemství a posbírat větší množství věcí v sedmi vzrušujících světech a více než padesáti levelech. V průběhu hraní bude těšit vaše uši libý soundtrack Jakea Almonda.

 

11) Pac-Man Friends

Žánr: arkáda
Cena: zdarma (+ dokoupitelné upgrady)
Stáhnete zde pro Android

V arkádě Pac-Man Friends pro nás tvůrci nachystali novou, originální zábavu, která má spád. Za přítomnosti klasických charakterů z Pac-Manova světa ovládáte hlavního hrdinu nakláněním svého zařízení přes různá bludiště, která jsou výzvou, abyste zachránili své přátele z hradu duchů. Odemykejte kamarády, aby vám pomohli v cestě za úspěchem. Každý z nich má unikátní schopnost jako třeba neviditelnost před duchy, bourání zdí nebo iluminaci. Pokud vás duch chytí, použijte třešně k úniku. Využít můžete také zpomalení času k dosažení lepšího skóre. S pořízením Pac-Man Friends získáte 95 levelů, 5 různých ovládacích módů a 8 pomocníků k dosažení cíle.

12) Deep Under the Sky

Žánr: indie/akční
Cena: 52,-
Stáhnete zde pro Android

Vyzkoušejte si život zvláštní medúzy, proplouvající pozoruhodným světem. Prolétávejte skrz oblaka psychedelické Venuše, objevujte a vzkvétejte. Budete mít možnost vrhat se, tryskat a tříštit se v 80ti levelech, hrajících si s fyzikou. Své výbuchy si perfektně načasujte při objevování každé pukliny či praskliny na létajících příšerách, obývajících temnou stranu Venuše. K ovládání vám postačí pouze jedno tlačítko, ale dle vývojářů, budete muset přemýšlet jako medúza, abyste se naučili kontrolovat hlavní charakter správně.  Opravdu povedená grafika a hudba ještě přidají body k nevšednímu hernímu zážitku.

13) Five Nights at Freddy’s

Žánr: akční
Cena: 64,-
Stáhnete zde pro Android

Vítejte na vaší nové letní brigádě u Freddy Fazbear’s Pizza, kde děti a jejich rodiče rádi chodí za dobrým jídlem a zábavou. Hlavní atrakcí je robot Freddy Fazbear a jeho dva kumpáni. Přes noc však roboti vykazují zvláštní chování a levnější než oprava je najmout nočního hlídače, kterým se stáváte vy. Sledujte vše přes kamery, ale musíte hospodařit s malou dávkou elektřiny. Pokud vám dojde, máte smůlu. Kontrolujete, zda jsou Freddy Fazbear a jeho kamarádi na správných místech. Pokud nejsou, musíte je najít přes monitory a dokonce se i chránit, když to bude nutné. Pokud máte rádi děsivé hry, tvůrce Scott Cawthon vymyslel něco přesně pro vás, protože přesně zacílil na výjevy, které hráči zvyšují tep.

Tak to bychom měli ze srpnových Android novinek vše. Nezapomeňte okomentovat, která hrá vás nejvíce bavila.

zdroj: http://www.phonearena.com