Androidmarket.cz

Math Maniac – jste ujetí matematici?

Dnes tady máme hru hlavně pro ty z Vás, kteří mají rádi matematiku. Nebojte se, nepůjde o nudné počítání nekonečných rovnic, ale o poměrně zajímavou hru na procvičení rychlého sčítání malých čísel.

Herní cíl je poměrně jednoduchý, musíte vyčistit herní pole, které obsahuje 64 různých čísel v intervalu od 1 do 9. To provedete tak, že vyberete právě ty, které dávají v součtu číslo uvedené v levém dolním rohu. Aby to však nebylo tak jednoduché, máte časový limit. Ten je nastaven na 20 sekund pro jeden součet na lehkou a 10 sekund na těžkou obtížnost. Zpočátku je to možná jednoduché, ale jak jednoduché kombinace odpadají, začíná být hra těžší a těžší.

Hra obsahuje i poměrně hezké žebříčky nejlepších lokálních i online výsledků, nechybí ani nejlepší výsledky ve světě za 24 hodin.


Nakonec bych jen zmínil pro některé velmi důležitou věc, celá hra je poměrně hezky lokalizována do českého jazyka, takže si ji užijí i ti z Vás, kteří nevládnou angličtině. Suma sumárum jde o poměrně hezky zpracovanou hru, která dobře procvičí vaše schopnosti rychlého počítání.

Podporované verze Androida: 1,6+
Velikost: 2,1MB
App2SD: Ne

Zdarma