Androidmarket.cz

Infinite Flight Simulator – Multiplayer přichází, kdo šetří, nezahraje si

Aktualizace, na kterou všichni fanoušci Infinite Flight Simulatoru čekali se blíží. Měla by dorazit během zítřka na Android a příští týden na iOS a přinést tolik očekávaný multiplayer. Po zprávě z minulého měsíce, kdy vývojáři vysvětlili fungování vzdušného prostoru ve hře pro více hráčů, zde máme velkou ránu. Jak už jsme vás informovali, multiplayer nebude zadarmo a levný už vůbec ne. Budete si moct vybrat ze dvou možných poplatků a to jednou měsíčně, nebo jednou ročně.

Měsíční poplatek činí 4,99 dolarů tedy sto korun a roční vás vyjde na 49,99 dolarů, což je vpřepočtu přes tisíc korun. Zda je to moc nebo málo posuďte sami. K ročnímu předplatnému přidají vývojáři kompletní seznam letadel a regionů, které můžete použít v rámci multiplayeru.

Odezva od hráčů na sebe nenechala dlouho čekat. Zpráva nejvíce naštvala hráče, kteří si už jednou koupili do hry pro jednoho hráče letedla a regiony za spoustu peněz, například za cca 100 dolarů a nyní by měli platit znovu, pokud by chtěli využít všechny možnosti. Oproti tomu hráči, který si hru pouze koupil a dále si ji už nerozšiřoval, bude stačit 50 dolarů a bude mít stejné výhody jako hráč, který už do hry investovali dvojnásobek. Jestli bude investice do „Infinite Flight Live“, což je oficiální název multiplayeru, dobrou volbou zjistíme už velmi brzy.