Androidmarket.cz

Využijte Černého pátku a kupte si chytré hodinky Pebble se slevou

Startupové smartwatch Pebble, které se řadí po bok několika úspěšných projektů vzniklých za pomocí KickStarteru, v posledních měsících naráží na tvrdou konkurenci. Ta se během tohoto roku značně rozrostla a do segmentu nositelného příslušenství začaly postupně mluvit všechny velké firmy v čele s Googlem a jeho novou platformou Android Wear.

Společnost složená ze skupiny nadšenců oddaných svému nápadu to ovšem nevzdávají a na rivaly zareagovali snižováním ceny a přinesením nových funkcí. Díky těm se po praktické stránce směle vyrovnají i specializované platformě Android Wear, i když hardwarová filosofie je trochu odlišená. Firma se navíc dnes se svými produkty účastní především v zámoří velmi populární akce Black Friday, jež je proslavená nákupním šílenstvím.

Pokud jste tedy o koupi už v minulosti uvažovali, možná nastala ta pravá chvíle. Levnější plastová varianta byla pro dnešek zlevněna na 80 amerických dolarů a prémiová verze Steel je pro dnešek k mání za 149 dolarů. Již nějakou dobu nechybí ani zasílání do České republiky a na Slovensko, musíte však připočíst poštovné a balné.

 

Zdroj: fonearena