Androidmarket.cz

Aplikace na Silvestra

2013 New Year Countdown LWP

Jde o aplikaci, která Vám umožní sledovat odpočet času do konce roku 2012. V nastavení aplikace je možné si vybrat několik živých pozadí s tématikou světových velkoměst jako je New York, Sydney a podobně. Také lze nastavit widget odpočtu času na Váš displej. Aplikaci stáhnete zadarmo z Google Play. Nakonec se podívejte na pár obrázků a video o aplikaci.


App Name
Developer
Free   

AlcoDroid – deníček alkoholika

AlcoDroid umožňuje sledovat spotřebu alkoholu a hladinu alkoholu v krvi, Jedná se v podstatě o  „deníček alkoholika“. Jestliže do něj budete zapisovat, vše co vypijete získáte k dispozici zpětnou vazbu o tom, co jste vypili. Aplikace je dokonce spočítat výdaje, které za alkohol utratíte. AlcoDroid Vám zobrazí v grafu, kolik máte v krvi alkoholu a zobrazí také odhad času, kdy vystřízlivíte. Otázkou je jestli budete schopni do alkoholické kalkulačky zadávat vše co vypijete.


App Name
Developer
Free   

Taxi Guide

Aplikace Taxi Guide vám pomůže najít a objednat nejlevnější taxi. Nová aplikace má před sebou slibnou budoucnost, protože nabízí to, co ostatní aplikace ne a pokud ano, tak informace o cenách nejsou přesné, jako u této aplikace. Taxi Guide, lze taky využít, jako telefonní seznam taxislužby, pokud jste v režimu offline. Na aplikaci zamrzí, že je zatím dělána pro okruh lidí jen na třech místech v ČR a SK. Konkrétně v třech největších městech Praze, Brně a Bratislavě. Ovšem autoři aplikace neustále pracují na tom, aby rozsah aplikace, byl co největší.


App Name
Developer
Free   

Novoroční pozdravy 2013

Vytvořte si krásné novoroční přání a potěšte tím, tak své nejbližší, rodinu a přátele. Vytvoření přáníčka je jednoduché a rychlé. Můžete vložit svůj oblíbený obrázek a připsat k němu něco hezkého, co potěší. Kdyby Vás zrovna nic nenapadalo, tak jsou v aplikaci předvoleny texty. Aplikace je z cela zdarma. Přáníčko stačí nakonec poslat pomocí mobilu, nebo sociálních sítí Facebook, Twitter, Google+, nebo emailem.


App Name
Developer
Free   

Novoroční Puzzle

Užijte si vysoce kvalitní obraz. Hra obsahuje 60 úrovní s krásnými obrázky s novoroční tématikou. Na výběr jsou například obrázky s vánočním stromkem, Santa Clausem, cukrovím a sněhem. Hra obsahuje 60 úrovní. Pomocí tlačítka „Peek“ můžete nahlédnout, jak by měl obrázek vypadat. Správně upravený obrázek můžete uložit do svého telefonu.


App Name
Developer
Free   

Nakonec bych Vám všech chtěl popřát za naši redakci AndroidMarket.cz hezkého Silvestra a šťastný nový rok!