Androidmarket.cz

Top 5 nejpopulárnějších aplikací|42. týden

Boomerang from Instagram

Společnost Instagram se po odkoupení Facebookem daří víc než dobře, a proto si může dovolit vytvářet nové aplikace. Jejich nejnovější aplikací je Boomerang, což je jednoduchý nástroj na vytváření videí trvajících přesně jednu vteřinu.


App Name
Developer
Free   

SwiftKey Beta

SwiftKey spouští beta verzi jejich oblíbené klávesnice pro Android a iOS. Dostanete se tak jako první k nejnovějším vychytávkám. Bude to však za cenu možných bugů, glitchů či padání aplikace.


App Name
Developer
Free   

Samsung Pay

Po spuštění Apple Pay a Android Pay se o slovo hlásí i Samsung se svou platební službou Samsung Pay, pomocí které budete moct platit i pokud nebudete mít kreditní kartu u sebe. Stačí přidat svou kreditní kartu do Samsung Pay a můžete vesele platit.


App Name
Developer
Free   

KnockOn – Tap to wake

Pokud Váš mobil disponuje OLED displejem a chybí Vám funkce uspání (respektive probuzení) dvojitým poklepáním, můžete si stáhnout tuto skvělou aplikaci, která Vám přesně toto přinese. Obě funkce dokonce můžete používat odděleně.

 


App Name
Developer
Free   

Launchify- Quick App Shortcuts

Používáte často určité aplikace, ale špatně se k nim přistupuje, můžete zkusit tuto novou utillitku, která umístí pár aplikací na zamykací obrazovku a do notifikační lišty tak, abyste k nim měli skvělý vždy a všude.


App Name
Developer
Free