Androidmarket.cz

Top 5 nejpopulárnějších aplikací|38. týden

Move to iOS

Move to iOS je první aplikace pro Android z dílny amerického Apple. Aplikace se Vám snaží maximálně zjednodušit přechod z Androidu na iOS, takže přenese veškerá Vaše data (kontakty, historii zpráv, fotky a videa z fotoaparátu, záložky v prohlížeči, e-mail a kalendář.)

 


App Name
Developer
Free   

Moto Body

Zůstaňte aktivní. To je heslo aplikace, kterou Vám nyní přestavím. Jedná se o další z řady fitness aplikací, které Vám budou počítat kroky, počet spálených kalorií atd. Nejlepší na této aplikaci je fakt, že ji můžete spojit s Motorola Moto 360 a dostat se tím k zajímavějším funkcím.


App Name
Developer
Free   

Call Writer

Taky patříte mezi lidi, kteří při volání neustále hledají kus papíru a propisku nebo tužku? Pokud ano, je tu pro Vás aplikace Call Writer, která Vám umožní psát přímo do mobilu při volání.


App Name
Developer
Free   

Photo Editor HD

Photo Editor HD je další editor fotografií, který nabízí v podstatě to, co všechny ostatní. Budete si moct vybrat z mnoha HD filtrů, kterými ověnčíte svou fotografii.


App Name
Developer
Free   

WeatherPro Free

Weather Pro Free je skvělá vychytávečka, pokud Vám nevyhovuje počasí přímo od Google. Tuto aplikaci můžete používat po celém světě a nabídne Vám vše, co potřebujete včetně předpovědi až na týden dopředu.


App Name
Developer
Free