Androidmarket.cz

Top 5 nejpopulárnějších aplikací|37. týden

Adblock Browser for Android

Známý doplněk například pro internetový prohlížeč Chrome se nyní v podobě vlastního prohlížeče dostal do Google Play. Díky Adblocku se zbavíte otravných reklam, které Vám na mobilu konzumují až polovinu dat a 20% baterie. Dle mého vlastního názoru se však jedná o limitovanou nabídku, protože je jen otázkou času, než Google odstarní Adblock prohlížeč z Google Play.


App Name
Developer
Free   

Google Wallet

Google nakrátko opět spustil svou aplikaci Google Wallet, která je určená k placení či posílání peněz. Stalo se tak z důvodu dosavadní nepřipravenosti nově chystané aplikace Android Pay pro jejich novou službu. Bohužel však není jasné, kdy se všechny služby dostupné v USA dostanou i k nám.


App Name
Developer
Free   

XBrowser Pro – Super Fast

XBrowser Pro je další z řady neznámých internetových prohlížečů, které mají skvělý potenciál a je jen na vývojářích, jak jej využijí. Tento prohlížeč se vyznačuje svou rychlostí a nenáročností. Jeho skvělou vlastností je také to, že Vám nezabere více, než 1 MB.


App Name
Developer
Free   

 Memo Reminders

Memo Reminders je velmi užitečná aplikace pro všechny, kteří na něco neustále zapomínají a poté se snaží vzpomenout si. Díky této aplikaci se Vám totiž vytvoří nesmazatelná notifikace, která Vám bude neustále připomínat, co všechno ještě musíte udělat.


App Name
Developer
Free   

Cocktailer – Cocktail Recipes

I přesto, že je léto už za námi, můžeme si jej připomenout díky skvělým koktejlům z aplikace Cocktailer. V aplikaci můžete vyhledávat pomocí ingrediencí a připravit si tak třeba koktejl jen z toho, co máte doma.


App Name
Developer
Free