Androidmarket.cz

Top 10 nejpopulárnějších novinek v Android Marketu – 4. týden

Přinášíme Vám seznam deseti nejpopulárnějších novinek minulého týdne z Android Marketu jedná se konkrétně o týden 23.1. – 29. 1. 2012. Do diskuze nám pak dejte vědět, která aplikace se Vám líbila nejvíce.

Dog Whistle

Jednoduchá aplikace simulující píšťalku na psy s možností volby jedné ze čtyř pro lidské ucho neslyšitelných frekvencí, 19 kHz, 15 kHz, 10 kHz a 7 kHz. Bez jakéhokoliv složitého nastavení a s jen velmi minimalistickým uživatelským rozhraním.


App Name
Developer
Free   

Talking Puppy

Další z řady aplikací podobných dnes již legendárnímu mluvicímu Tomovi. Tentokráte s roztomilým štěňátkem, se kterým si budete moci hrát, házet mu frisbee nebo si s ním jen povídat. Ideální aplikace pro menší děti.


App Name
Developer
Free   

1Weather

Stylově a dle mého názoru i poměrné příjemně graficky zpracovaná aplikace určená pro předpověď počasí podporující většinu českých měst (České Budějovice, Praha, a další). Včetně taktéž graficky velmi povedeného widgetu 2×2.

 


App Name
Developer
Free   

Touch Theme GO Locker

Grafické téma určené pro alternetivní softwarový zámek obrazovky, Go Locker stylizované do minimalistického vzhledu ne nepodobného čínské komunitní ROM MIUI.


App Name
Developer
Free   

Dolphin: Skitch Add-on

Plugin pro populární internetový prohlížeč Dolphin přinášející rychlou nabídku nejdůležitějších funkcí pro poznámkovou aplikaci Evernote a její přidružený editor obrázků/screenshotů Skitch.


App Name
Developer
Free   

Planet Runner

Jednoduchá, leč velmi zábavná hříčka, ve které budete ovládat zelenou příšerku na její cestě za záchranou planety. Vaší jedinou prací bude tapáním na displej skákat a tím se vyhýbat překážkám. Obsahující 9 úrovní hratelných na 3 různých stupních obtížnosti.


App Name
Developer
Free   

Steam

Klientská aplikace největší digitální distribuce počítačových her pro Windows a MacOSX, podporující takřka vše co znáte z velkého počítačového klienta včetně nakupování, chatování s přáteli a podobně. Od včerejšího dne navíc dostupná pro všechny.


App Name
Developer
Free   

Mirror

Aplikace zobrazující na celém displeji obraz z přední kamery zařízení. S možností úpravy světlosti záběru, ‚zastavení‘ určitého záběru a v případě podpory hardwaru i přiblížení/oddálení.


App Name
Developer
Free   

Android4 Theme GO Launcher EX

Další z řady grafických témat pro jeden z nejpopulárnějších alternativních launcherů, Go Launcher ex. Tentokráte stylizované do holografické modře nového Androidu 4.0 Ice Cream Sandwich.


App Name
Developer
Free   

Roller Ball

Jednoduchá hříčka simulující staré analogové herní automaty, ve kterých jste měli poslat kuličku po strmé ploše tak, aby dopadla přesně do předem daných kalíšků. S podporou ovládání pomocí akcelerometru i klasicky prsty a 6 různými prostředími.


App Name
Developer
Free