Androidmarket.cz

Top 10 nejpopulárnějších aplikací|32. týden

Stagefright Detector

Stagefright Detector je aplikace, kterou by si z bezpečnostních důvodů měli stáhnout a spustit všichni. Stagefright vulnerability je totiž kritická bezpečností chyba, která postihla 95% zařízení od Androidu 2.2 Froyo až po Android 5.0 Lollipop.

 


App Name
Developer
Free   

Microsoft Translator

Aplikaci Microsoft Translator si můžete pamatovat z našeho článku, jenž jsme o aplikaci vydali už dříve. Tady tak shrnu jeho hlavní výhody, kterou nesporně je dostupnost překladače i na Android Wear. Překladač překládá do padesáti jazyků a dle slov Microsoftu budou jazyky přibývat.

 


App Name
Developer
Free   

Genius — Song Lyrics & More

Genius je jednoduchá aplikace, která Vám pomáhá najít texty k písním. Sami vývojáři se chlubí tím, že mají největší světovou databázi textů, která čítá přes 1,7 milionů textů.

 


App Name
Developer
Free   

Polarr Photo Editor

Dnešním jediným editorem fotografií, na který se zaměříme bude Polarr Photo Editor. Polarr nabízí skvělou možnost vytvořit si vlastní filtr a uložit si jej. Další skvělou funkcí je historie, díky které se můžete vrátit do všech bodů Vaší úpravy.

 


App Name
Developer
Free   

Snowball – Smart Notifications

Snowball je aplikace, která sama od sebe filtruje Vaše notifikace a Vy tak nebudete mít zaplněnou lištu nepotřebnými informacemi. Samozřejmě pokud máte pocit, že Vám aplikace neukazuje nějaké potřebné notifikace, tak si můžete přímo v aplikaci nastavit, jaké notifikace chcete dostávat.

 


App Name
Developer
Free   

Focus

Aplikace Focus je chytrá galerie zaměřená na rychlost a jednoduché používání. Díky této galerie si budete moct rychle prohlédnout všechny fotky, obrázky, gify i videa ve Vašem zařízení. Rovněž můžete své fotky opatřit tagy, pomocí kterých budete své fotografie rychleji řadit.

 


App Name
Developer
Free   

Disneyland

Už i zábavný park Disneyland má svou vlastní aplikaci. Díky ní si budete moct dopředu koupit lístky jak do parku tak i na parkoviště, vybrat si atrakce nebo se v parku zorientovat (pokud budete mít zapnutou GPS).

 


App Name
Developer
Free   

Kite Launcher : Home Launcher

Kite Launcher je jednoduchý, malý a rychlý launcher. Díky mnoha témat ve storu si můžete Kite Launcher skvěle personalizovat. Kite nabízí mnoho skvělých funkcí.

 


App Name
Developer
Free   

Jet Browser

Jet Browser je další z řady noname prohlížečů, které sází na rychlost, spolehlivost a Vaši bezpečnost. S touto aplikací bude procházení internetu mnohem bezpečnější a pohodlnější (díky použití AdBlocku).

 


App Name
Developer
Free   

XPERIA Pixels NERD Theme

Následující aplikace je určena jen pro telefony značky Sony, které podporují personalizaci pomocí témat. Toto téma je silně inspirováno filmem Pixely.

 


App Name
Developer
Free