Androidmarket.cz

Top 10 nejpopulárnějších aplikací|16. týden

Google Handwriting Input

Jako první si dnes přiblížíme aplikaci od samotného Googlu, Google Handwriting Input, která už podle názvu má jednu hlavní funkci a to zjednodušovat Vám psaní rukou na Vašem mobilu či tabletu. Chcete-li se o této aplikaci dozvědět víc, přečtěte si náš samostatný článek.

 


App Name
Developer
Free   

Trepn Profiler

Další aplikace je od výrobce hardwaru Quallcomm. Tato aplikace přináší možnost kontrolovat si, která aplikace nejvíce využívá CPU a která drancuje baterii. Některé přidané funkce fungují pouze na procesorech Qualcomm® Snapdragon.

 


App Name
Developer
Free   

Bluelight Filtr – Night Mode

Bluelight Filter – Night Mode je doplněk k aplikaci Bluelight Filter, který snižuje míru modrého světla, které Vaše zařízení vyzařuje. Chrání tak Vaše oči i Vaši baterii. Až donedávna byla maximální možná hranice, na kterou se dalo modré světlo stáhnout, 80%, což je dost vysoké číslo. S tímto doplňkem ale můžete stáhnou míru modrého světla až o 95%.

 


App Name
Developer
Free   

Top Apps Market – for Android

Minulý týden jsme tady měli aplikaci Gameslinger, která se zaměřovala pouze na hry zdarma. Dneska se podíváme na aplikaci Top Apps Market – for Android, která se nezaměřuje pouze na hry zdarma, ale na aplikace zdarma obecně.

 


App Name
Developer
Free   

Gramophone Music Player [Beta]

Aplikace Gramophone Music Player je primárně přehrávač hudby. Samozřejmě má své výhody, mezi které patří krásný Material Design nebo možnost dostávat o každé skladbě podrobné informace.

 


App Name
Developer
Free   

Soapstone

Aplikace Soapstone je velmi jedinečná a neokoukaná. Její princip spočívá na tom, že u nějakého místa napíšete zprávu a ostatní uživatelé aplikace si tuto zprávu budou moct přečíst, jen pokud budou poblíž tohoto místa. Zajímavé se jeví využití pro firmy nebo státní správu.

 


App Name
Developer
Free   

Opera Mini beta web browser

Opera Mini beta je odlehčený bratříček klasické Opery. Beta verze této aplikace nabízí například nový a jednodušší design, šetření dat při používání Edge, 3G nebo LTE a rychlejší načítání stránek.

 


App Name
Developer
Free   

Antivirus Security DU Master

Antivirus Security je další z řady antivirů, které si můžete vybrat v Google Play. Chrání Vás před mallwarem, wpywarem, klasickými viry a také ochraňuje vaše osobní data.

 


App Name
Developer
Free   

Collisa

Aplikace Collisa je konkurentem aplikace Meerkat, která nedávno dorazila i na Android. Stačí propojit svůj Facebook nebo Twitter a můžete začít streamovat video ze svého mobilu.

 


App Name
Developer
Free   

HTC Speak

Jako poslední aplikaci dneska si představíme HTC Speak z dílny samotného HTC. Funguje na principu hlasových pokynů, které zadáváte a ovládáte tak volání, fotoaparát a další.

 


App Name
Developer
Free