Androidmarket.cz

Top 10 nejpopulárnějších aplikací – 1. týden

AllCast

AllCast Vám umožní sdílet Vaše fotografie s videa ve Vaší televizi. Aplikace podporuje sdílení přes Apple TV, Xbox 360, Xbox One, Samsung Smart TV, Panasonic Smart TV, Google TV a mnohé další.

httpv://www.youtube.com/watch?v=zx-v4QSQmU4


App Name
Developer
Free   

Real Fingerprint Scanner

Real Fingerprint Scanner je jednoduchý snímač otisků, který odhalí jakou náladu zrovna máte. Stačí když položíte prst na skener a aplikace Vám určí náladu tím, že zachytí celou řadu fyziologických proměnných. Aplikace funguje na základě detekce tepové frekvence, tělesné teploty a odvodu potu.


App Name
Developer
Free   

New Year fireworks

Užívejte si ohňostroj celoročně na pozadí Vašeho telefonu. Vybrat si můžete jak barvu pozadí pro danou scénu tak i typ ohňostroje.

httpv://www.youtube.com/watch?v=8_KnKTfRmXQ


App Name
Developer
Free   

Fingerprint/Keypad Lock Screen

Tuto aplikaci budete spíše využívat jako tapetu telefonu. Poslouží Vám totiž mnohem více k pobavení a vystřelení si z Vašich přátel než k ochraně Vašeho telefonu.

 


App Name
Developer
Free   

Hangouts Widget

Pokud jste příznivci Hangouts (talk), pak Vás určitě osloví Hangouts Widget. S tímto jednoduchým a elegantním widgetem budete mít Vaše zprávy přímo na displeji. Jediné omezení je v tom, že je potřeba mít Android 4.3+.


App Name
Developer
Free   

AllCast Premium

Tato aplikace je pouze licenčním klíčem pro aplikace AllCast. Je tedy potřeba si AllCast v první řadě stáhnout. V Premium verzi nejsou žádné reklamy a nejste omezeni délkou videa.

httpv://www.youtube.com/watch?v=zx-v4QSQmU4


App Name
Developer
Free   

WheresMyCar

WheresMyCar je chytrá aplikace, která Vám vždycky napoví kde jste zaparkovali Vaše auto. Jakmile zaparkujete, aplikace se Vás zeptá, zda chcete parkovací místo uložit. Aplikace využívá lokace přes GPS.


App Name
Developer
Free   

InstaSize Legacy

Jednoduchý nástroj, který Vám umožní sdílet Vaše fotografie na sociální sítí Instagram bez oříznutí. Fotografie se přímo importují do aplikace, kde je máte možnost dále sdílet bez nutnosti dalších úprav.


App Name
Developer
Free   

Solo Weather(Beta)

Jednoduše a zároveň velmi příjemně zpracovaná aplikace počasí, která nabízí vše co si od předpovědi počasí přejete. Od aktuální teploty, síly větru, vlhkosi, UV indexu až po dlouhodobou předpověď.


App Name
Developer
Free   

Loopr – Task Switcher

OS Android podporuje mutlitasking, kdy na pozadí přístroje běží další aplikace. Mezi spuštěnými aplikacemi se můžeme přepínat v rámci multitaskingového seznamu právě spuštěných aplikací, jenž se vyvolává většinou delším stisknutí home tlačítka. Loopr nabízí alternativní přístup, který Vám umožní rychlejší a jednodušší přepínání mezi spuštěnými aplikacemi na pozadí.


App Name
Developer
Free