Androidmarket.cz

Top 10 nákupních aplikací zdarma

Wish

Wish je celosvětově známá nákupní aplikace, která nabízí velice nízké ceny na téměř jakékoliv spotřební zboží. Aplikaci používá více než 50 miliónů uživatelů, což rozhodně svědčí o její kvalitě.


App Name
Developer
Free   

AliExpress

AliExpress je jedním z přímých konkurentů Wishe. Jeho výhodou jsou mnohem přehlednější webové stránky. Na AliExpressu si vyberete téměř jakékoliv zboží za velice výhodné ceny. Výhodou obchodu je i doprava zdarma do Česka, která je u většiny produktů automaticky dodávána.


App Name
Developer
Free   

Geek

Aplikace Geek jako taková patří do portfolia Wish-e, takže nabízí podobný systém jako naše první aplikace. Hlavní rozdíl je ve zboží, to tvoří převážně věci spojené s IT, počítači, mobily, různé gadgety atd. Můžete si tak vybrat sluchátka, hodinky nebo třeba reproduktory s výraznou slevou oproti českým cenám.


App Name
Developer
Free   

Lidl

Až doteď jsem psal pouze o zahraničních eshopech. Ty jsou skvělé na spotřební zboží, ale nejsou nám k ničemu, když potřebujeme nakoupit potraviny. K tomu tady máme aplikaci Lidl. Její klíčové vlastnosti spočívají v v možnosti najít si nejbližší prodejnu (i v zahraničí), prolistovat (nebo stáhnout si) nejnovější letáky a možnosti nastavit si upozornění, pokud je vámi vybraný výrobek v akci.


App Name
Developer
Free   

CZC.cz

Pokud neradi platíte kreditní kartou a nebo jen nechcete nakupovat elektroniku z Číny, určitě vám přijde vhod aplikace jednoho z největších českých prodejců elektroinky, CZC.cz. Aplikace CZC.cz vám přináší jedinečnou možnost pohodlného nákupu počítačů a spotřební elektroniky přímo z mobilního telefonu nebo tabletu. S aplikací rychle a jednoduše najdete požadovaný produkt včetně podrobného popisu a fotografií. Též provedení samotného nákupu je otázkou okamžiku. Velmi praktickou funkcí je historie nákupů.

Pokud hledáte některou z našich poboček, určitě využijete sekci Pobočky, která nabízí ke každému obchodnímu místu podrobné kontakty, informace o otvírací době a mapu s možností navigace.

 


App Name
Developer
Free   

Heureka

Díky této aplikaci můžete nakupovat vybrané zboží přímo v nákupním košíku Heureky.
Dále můžete porovnávat ceny produktů, přečíst si recenze od uživatelů, nebo zjistit detailnejší informace o obchodech.
S aplikací Heureka je nakupování zábavou.
Heureka je nezávislý nákupní rádce, který vás provede kompletně procesem on-line nakupování. Na Heurece můžete porovnat ceny milionů produktů z nabídky desítek tisíc českých e-shopů. Uživatelské recenze a hodnocení Vám prozradí skutečnou kvalitu produktů v praxi.


App Name
Developer
Free   

eBay

eBay je největší internetová aukční stránka na světě. Funguje jednak jako místo, kde můžete nabízet předměty k aukci či přihazovat a snažit se koupit cizí a jednak jako místo, kde můžete přímo kupovat nové předměty. Obě dvě možnosti jdou provést i v aplikaci, která se skvěle hodí, pokud potřebujete najít nějaký starší předmět (hru, cd, plakát, skoro cokoliv) a už si nevíte rady.


App Name
Developer
Free   

Amazon Shopping

Snem snad každého start-upu je mít stejný úspěch jako třeba Facebook, Microsoft, Apple nebo Amazon. Poslední jmenovaný začal původně jako malinké internetové knihkupectví a postupem času se z něj stal jeden z největších eshopů na světě. Dneska už na Amazonu najdete takřka cokoliv. Od knih, přes sběratelské edice her až po oblečení, filmy a kosmetiku.


App Name
Developer
Free   

Alza.cz

Největší eshop s počítači a elektronikou vždy po ruce. Uzpůsobeno pro pohlodlné ovládání na mobilu i tabletu. Nainstalujte si naši aplikaci a oddejte se pohodlnému nákupu bez nutnosti otevírat internetový prohlížeč. Čeká vás známé prostředí, ve kterém se snadno zorientujete. Využijte výhod aplikace Alza.cz a ušetřete čas rychlým a bezproblémovým nákupem.


App Name
Developer
Free   

Aukro.cz

Oficiální aplikace Aukro.cz ve své od základů nové verzi přináší nejlepší zážitek pro nakupující na největším českém obchodním portálu. Ulovíte ty nejzajímavější nabídky i na cestách, zajistíte si výhru v Aukci, i když nejste u počítače. V aplikaci můžete vybírat ze stovek tisíc aukcí i nabídek za pevné ceny. Nová domovská obrazovka navíc obsahuje Aukro Úlovky, tedy nejzajímavější nabídky z různých kategorií s velkými slevami.
Vyzkoušejte nové grafické prostředí s mnohem intuitivnější navigací. Při vývoji jsme vyšli ze zpětné vazby uživatelů, což nám pomohlo vytvořit náš doposud nejlepší nástroj k nakupování na Aukru ve vašem smartphone.


App Name
Developer
Free