Androidmarket.cz

Tipy pro Android Wear #9 – Počítadlo a mnoho ciferníků

Je tady první prázdninový týden a s ním i dalších pět tipů na aplikace nebo ciferníky pro vaše chytré hodinky s Android Wear. Dnes se opět zaměříme především na designově a funkčně zajímavé zobrazovače času. Nechybí ale ani jedna užitečná aplikace.

Tally Counter for Wear

Tato užitečná aplikace vám pomůže s jednoduchým počítáním peněz, lidí, zvířat a vlastně všeho, co potřebujete. Aplikace existuje teprve necelé dva měsíce a třeba na některých prvcích ovládání to je poznat. Na druhou stranu ji však v Google Play najdete zdarma a budoucí aktualizace jsou jistotou.


App Name
Developer
Free   

ORBIT – Watch Face

Patříte mezi fanoušky vesmíru? Jestli ano, určitě se vám zalíbí ciferník ORBIT – Watch Face, který krom jednoduchého zobrazování času zvládá i aktuální polohu slunce a měsíce. Nechybí ani široké možnosti přizpůsobení a změna barevných kombinací včetně přepínání mezi denní a noční šablonou. Někoho by však mohla odradit cena, která se pohybuje těsně pod hranicí 40 korun českých.


App Name
Developer
Free   

Paper Watch Free

Druhým ciferníkem, který si dnes ukážeme, je Paper Watch Free. Jak už název naznačuje, sází na konzervativní vhled připomínající papír a rozumí si s čtvercovým i kulatým displejem hodinek. Krom času dokáže ciferník zobrazovat i aktuální stav baterie a nechybí ani podpora úsporného ambient módu. Ciferník je k dispozici zdarma v Google Play a jestli jste fandy konzervativního designu, určitě jej vyzkoušejte.


App Name
Developer
Free   

Moon Phase Pro

Moon Phase Pro je již v základu pokročilá aplikace, která vám živě simuluje aktuální pozici měsíce. Můžete ji použít také jako živou tapetu a podobně se chová i ciferník, který se mění podle aktuální polohy měsíce na noční obloze. Cena je s ohledem na širokou škálu funkcí vcelku přijatelná a pohybuje se okolo 30 korun českých.


App Name
Developer
Free   

FORM Watch Face

Poslední ciferníkem je pro dnešek moderní FORM Watch Face. Ten se inspiroval grafikou k poslední vývojářské konferenci Google I/O a v jejích rysech vám může zobrazovat aktuální čas. Zamrzí jen, že krom jednoduchého zobrazování času nezvládne nic dalšího a alespoň informace o aktuálním stavu baterie nebo počasí by leckdo ocenil. Každopádně ciferník je k dispozici zdarma v Google Play a jestli vám padl do oka, určitě neváhejte a vyzkoušejte.


App Name
Developer
Free