Androidmarket.cz

Tipy pro Android Wear #7 – Pitný režim a hromada ciferníků

Další týden utekl jako voda a je tady další přehled vybraných aplikací a ciferníků pro chytré hodinky s Android Wear. Dnes se zaměřím především na povedené ciferníky, které jsem v minulých dílech trochu opomíjel, a byly minimálně v menšině.

Pitný režim

Opět však začnu aplikací. Pitný režim je aplikací Karlovarských minerální vody a její princip je jasný už z názvu. Především v letních měsících, které u nás už téměř začaly, se může opravdu hodit. Funkce je jednoduchá. Do aplikace si postupně zaznamenáváte svůj pitný režim a nechybí ani zaznamenávání cíle v litrech.

Aplikace se pochopitelně nevyhnula brandu Karlovarských minerálek, nejde ale o nic rušivého a jestli nejste zrovna alergičtí na product placement, ani jej nezaregistrujete. Aplikace je k dispozici zdarma a najdete ji v Google Play Storu.


App Name
Developer
Free   

Math Wear

Math Wear je jednoduchou logickou hříčkou pro všechny, kteří mají rádi hlavolamy. Princip hry je takový, že na displeji hodinek se zobrazí čtveřice čísel. Přičemž jedno z nich dává součet zbylých tří a vaším úkolem ho co nejrychleji najít. Po správné odpovědi se dostanete do další úrovně, a když se netrefíte, hra končí. Hra je k dispozici zdarma, a pokud by vám hraní na hodinkách nevyhovovalo, můžete si ji spustit i na smartphonu.


App Name
Developer
Free   

Time in Words Watch Face

A už se konečně dostávám ke slibovaným ciferníkům. Prvním je Time In Words Watch Face. Na Google Play je k dispozici za necelých 22 korun a ukáže vám v designově povedené formě aktuální čas. K dispozici je němčina a angličtina a nechybí ani úsporný ambient mode.


App Name
Developer
Free   

Despicable Watch Face

Druhým ciferníkem je Despicable Watch Face. Jde o oficiální ciferník k filmu Despicable Me a vyjde vás na 22 korun. Pokud patříte k fanouškům Mimoňů a chtěli byste je mít i v hodinkách, určitě ji alespoň vyzkoušejte. Ostatně 22 korun není cena, která by vás měla po finanční stránce zruinovat.


App Name
Developer
Free   

Paris watchface by Sol

Posledním ciferníkem je Paris watchface by Sol. Ta si získá všechny milovníky francouzské Paříže. Ciferník umí změnit svůj vzhled podle aktuální denní doby a aktivně pracuje s východem a západem slunce. Ciferník však nepatří k nejlevnějším a vyjde vás na necelých 40 korun.


App Name
Developer
Free