Androidmarket.cz

Tip na aplikaci: Moje trasy od Googlu

V rámci aplikace Moje trasy můžete zaznamenávat vaši trasu, rychlost, vzdálenost a nadmořskou výšku při chůzi, běhu, jízdě na kole a jiných venkovních aktivitách. Během zaznamenávání trasy můžete v reálném čase zobrazovat data, přidávat k trase poznámky a poslouchat pravidelná hlasová oznámení o průběhu. Tuto možnost jistě uvítají všichni turisté a rekreační sportovci.

    

Aplikace Moje trasy umožňuje synchronizovat trasy a sdílet s přáteli prostřednictvím Disku Google. Zároveň si můžete zobrazit trasy, které s vámi sdílí přátelé. Své zaznamenané výkony můžete publikovat pomocí adresy URL na sociálních sítích Google+, Facebooku, Twitteru atd…. Kromě Disku Google můžete trasy exportovat také do služby Google Maps Engine, Tabulek Google nebo externího úložiště.

Aplikace Moje trasy zaznamenává statistiky o zeměpisné poloze a rychlosti pomocí senzoru GPS v zařízení, ale umožňuje také synchronizaci s biometrickými senzory jiných výrobců. Lze propojit se snímačem tepové frekvence Zephyr HxM Bluetooth, Polar WearLink Bluetooth a ANT+ (vyžaduje telefon kompatibilní se zařízeními ANT+).


App Name
Developer
Free